Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 2 de febrer de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Una acció o comentari poc clar danyarà la teva vida interior, mantente ferma i no permetis per a res que tercers dirigeixin la teva pròpia vida. Centra't en els teus objectius, avui els astres estan amb tu.

Taure (20d'abril-20de maig)

Controla la forma en què enfrontes la teva relació, la teva parella dóna vols imaginatius i projectes utòpics i després tindràs sorpreses. Mantente ferm en tot, que portes raó.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La llar serà una espècie d'opressió a les teves necessitats. Viatjar o realitzar un hobby et traurà de la teva pressió psíquica. Envolta't de gent positiva i gaudeix. En la nit passió d'amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Encara que vegis la parella amb dificultat a l'hora de comunicar-se no has d'inquietar-te, de tant en tant és necessari l'aïllament. L'ambient social serà agradable i potenciador.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Algú amb males intencions està desacreditant la teva acció, tracta de treure a la llum a l'enemic ràpidament. En la llar trobaràs la cura a tot. L'atzar et donarà una bona sorpresa.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Estaràs en la teva salsa, nous contactes, noves gents i fàcil comunicació amb una excel·lent predisposició per a entrar en relació amb els altres t'alegraran. Bon dia per a projectes.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Un amor oblidat cobrarà avui molta importància i canviarà diversos dels teus plans. Cura amb la gelosia que despertaràs. Atenció en els viatges, cura en conduir o si has d'invertir.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Sentiràs la necessitat de manifestar més emfàticament els sentiments i passions que emboliquen el teu interior, avui podràs trobar la persona adequada per a això.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

En la parella apareixeran certs sentiments de culpa i et veuràs pressionat a aclarir diverses situacions. Tranquil tot se solucionarà només. Sort en viatges i benefici en inversions.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Entre avui i demà els moments d'inspiració i d'activitat vital es veuran elevats al màxim. Jornada molt moguda i on les teves accions deixaran petjada profunda en molts.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No siguis tan dur en les teves afirmacions, avui podràs ferir la sensibilitat de diverses persones i fins i tot sembrar gelosia en la teva parella i després lamentar-ho. Mantente avui en un segon pla.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Estaràs impulsiu i et portarà a realitzar actes precipitats i fins i tot poc clars. Tracta de controlar la teva excitabilitat per a no caure en la tensió i els accidents.

tracking