Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 1 de febrer de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Un dia bastant mogut en el teu cercle d'amistats, dins d'ell sorgiran sorpreses i moments intensos amb el sexe oposat. La teva imatge personal despertarà admiració i passió.

Taure (20d'abril-20de maig)

Intenta veure els pro i contra de cada cosa i no et precipitis en les teves decisions. Els teus nervis et crearan problemes. La diplomàcia et salvarà en tot. Posa més cura si condueixes o viatges.

Bessons (21de maig - 20de juny)

En l'amor captivaràs amb molta facilitat a molts. Aprofita els viatges que avui seran rendibles per a avançar en el social. T'arribaran notícies des de lluny. Estàs en bona ratxa, aprofita.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Notaràs un gran equilibri en les teves emocions i en el contacte amb els pròxims. L'amor et somriurà i passaràs moments íntims molt ardents. Sort en l'atzar i en noves empreses.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Sorgiran importants canvis tant en la teva vida privada com en la social. La sort acompanyarà avui les teves decisions i objectius. Naixerà una nova amistat.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et deixis portar pel pessimisme. Posa't ferm de cara a la vida i llança't a buscar els teus objectius que estan més prop del pensat. S'augmentarà el contacte amb amics i l'amor.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva imatge personal creixerà molt i et sentiràs plenament satisfet en tot el que projectis i facis avui. En l'amor equilibri. Els viatges que realitzis et donaran felicitat.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Aparta les angoixes que avui es faran presents. Deixa de pensar en les coses passades i bolca't a experimentar els gaudis de l'amor intens. Posa més interès en els sentiments aliens.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Temes familiars ocuparan la teva atenció en la jornada. Les amistats i parents t'ajudaran en tot. Escolta els consells i pensa molt abans de fer canvis. Sort en l'atzar.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Para esment a les despeses ja que estaran per sobre de les teves possibilitats. El sexe oposat t'atraurà més que mai i et proposarà noves aventures. Molta cura al volant avui.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Serà avui una jornada esplèndida i molt activa. Situacions excitants i plenes de sorpreses es manifestaran. La vida casolana canviarà molt. Novetat en el treball amb canvi a millor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Para esment a les noves companyies i als comentaris que aboquin sobre la teva persona, les enveges apareixeran avui, confia en els teus. S'anuncien importants canvis en el laboral.

tracking