Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 30 de gener de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Només el teu sentit de l'humor podrà compensar els inconvenients a diversos nivells que s'aniran produint. Adopta una actitud positiva i sortiràs més ràpid, no et faltarà energia per a això.

Taure (20d'abril-20de maig)

Últimament la teva imatge agrada a moltes persones però sense adonar-te estàs generant gelosia i enveges que avui et seran molt difícils d'apaivagar. Novetat en la família.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Trenca amb el teu silenci i sobretot amb la timidesa d'avui o perdràs unes bones oportunitats que es presentaran, qui dóna primer dóna dues vegades. Dedica-li més temps a l'amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui no estarà la sort totalment del teu costat, per això no arrisquis més del compte. El dia serà tranquil mentre dominis en silenci la situació,t'has de mantenir ferma. Arriben diners.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Pren-te amb calma l'alteració que a la teva al voltant veuràs durant tota la jornada. Tu mateix potenciaràs els nervis dels altres, pensa i no et precipitis. La parella t'acompanyarà en tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El teu costat emotiu es veurà molt exaltat i per això actuaràs molt possessivament amb les persones del teu entorn. Viuràs moments sublims en l'amor.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et veuràs forçat a lluitar pel teu poder o almenys pel control del que t'està esdevenint en el teu món laboral i social. Saltaràs a la primera. Busca llocs i persones alegres.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Hi haurà despeses per sobre dels teus càlculs però aquests seran compensats altament pels altres. És un bon moment per a començar noves empreses. Els canvis et beneficiaran.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

En el teu interior sorgirà una gran força que et portarà a un estat de gran necessitat emocional i d'intercanvi d'experiències. Tot serà possible si vius amb intensitat la vida.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

El teu humor serà molt variable i potser tendeixi cap a la depressió. Lluita fortament contra ella i viuràs situacions apassionades amb gran contingut eròtic, la nit ho posarà fàcil.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La relació amb la parella serà una mica complicada a causa de la disparitat d'idees i conceptes. No siguis tan tossut i deixa una mica de llibertat als altres. Retrobament amb algú especial.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu afany de conquesta es farà notar i aportarà grans beneficis tant en el laboral com en el sentimental. Estaràs amb l'energia a flor de pell i arribaràs a tot i més en l'amor.

tracking