Diari Més

Astrología

Tu horóscopo de hoy: 27 de gener de 2020

Descubre qué te pronostican los astros

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui el treball et costarà molt esforç i et sentiràs una cosa incòmoda i mandrós. Sigues molt prudent en els viatges o desplaçaments. A la llar hi haurà diversos canvis a millor.

Taure (20d'abril-20de maig)

Durant aquesta jornada alguna cosa o algú t'enamorarà i farà que desapareguin idees o pensaments negatius cap a la teva persona i miris amb més il·lusió la vida. La parella t'ajudarà molt.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui buscaràs i trobaràs solució a aquest problema econòmic que tant et preocupa des de fa temps. Sigues prudent amb les despeses per capritxos i posa més atenció als viatges.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Malgrat els inconvenients que puguin aparèixer per dur a bon port els teus plans d'avui, desplegaràs una energia mai vista que sorprendrà. Arribaràs a totes les teves fites i més.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva imatge personal brillarà avui d'una manera sorprenent. Rebràs amor i afecte de les persona més estimades. Aprofita l'ocasió, no la perdis. Dia amb molta sort.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Rebràs bones mostres d'afecte encara que la gelosia poden aparèixer de manera intensa. La relació amb les teves amistats estarà carregada d'emocions. El teu magnetisme creixerà molt.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Serà una jornada on et veuràs obligat a fer ús de la teva agudesa i intel·ligència. Controla les petites ansietats que et persegueixen. Passeja, viatja i busca gent alegre, ho agrairàs.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si estàs per la labor en aquest dia pots treure moltes coses de profit. La sort i les circumstàncies estaran al teu costat per a podeer triomfar. Conquistaràs el que desitgis en amor i diners.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Intenta no deixar-te emportar pels nervis o la tossuderia. La relació amb la família, pròxims o amistats serà tibant i tot depèn de tu. Avui les passions t'ajudaran a equilibrar-te.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva capacitat innata de comandament es farà veure avui per a molts. La teva intel·ligència serà pràctica en tot moment. Atenció a les teves hores de descans i a l'estrès acumulat. Relaxa la teva ment.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Estàs lluitant per a buscar aquest equilibri tan anhelat. No abandonis, segurament durant aquest dia succeirà una cosa inesperada que canviarà tot el teu entorn social o familiar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu treball intel·lectual i el teu contacte amb persones allunyades de lo quotidià serà molt intens.

Bon moment per a planejar nous projectes

i ampliar-ne altres. Llança't sense por a tot.

tracking