Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 26 de gener de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

No sols canviaran avui els teus sentiments, segurament algú que et volia molt deixarà de fer-ho de manera imprevista. No perdis l'ànim tot té solució.

Taure (20d'abril-20de maig)

Posa cuidat en els viatges i desplaçaments, la teva alta tensió nerviosa d'avui et podrà jugar males passades. No t'arrisquis molt, tingues més paciència. L'atzar i els diners de la teva part.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Sorgirà sense adonar-te una espurna d'inspiració per la qual avançaràs molt en el teu terreny professional i laboral. Escolta més els consells de tercers. Bon moment per a projectes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Encara que avui vulguis descansar no ho aconseguiràs del tot ja que persones amigues o familiars requeriran la teva presència i consell per a solucionar problemes. Utilitza més la teva diplomàcia en tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva imatge personal serà atractiva i per mitjà d'ella conquistaràs fàcilment al personal. Serà una jornada vital plena de sorpreses i bons moments. Avançaràs en lo professional.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Assumptes financers pendents sorgiran avui i complicaran una miqueta la teva activitat. Intenta no donar-li massa importància als detalls. No t'apesari canviar amistats o projectes.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

En aquest dia et trobaràs alguna cosa baix en la teva forma física així que aprofita i dedica't a contactar amb la naturalesa i reposar forces per a seguir la bona ratxa. Relaxa't i viu més.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Amb més vitalitat apareixerà la jornada d'avui. Et sentiràs més vital que de costum i el teu poder comunicatiu arribarà més lluny del que penses. És un dia per a l'expansió social.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Cerca la manera de sortir al més aviat possible del teu tancament emocional, no et censuris i viu plenament aquestes sensacions que passen pel teu interior, llança't. Aprofita tot el nou.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva imaginació estarà avui a ple rendiment, això et facilitarà la relació amb els altres i sobretot la teva labor. Descobriràs el que necessites en l'amor, no perdis el temps.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Aprofita el matí d'avui per a descansar al màxim i posar en ordre totes les teves noves idees. Si necessites d'ajuda demana-la, la tindràs segur. Bon moment per a iniciar una relació.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Serà la diplomàcia la que imperi avui en les teves relacions socials d'última hora. No arrisquis

en finances i molt menys en l'atzar. Dedica-li més temps a l'ordre dels teus interessos.

tracking