Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 25 de gener de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els teus plans i projectes no sortiran tal qual ho planeges, tingues més calma i no t'impacientis, deixa que els altres organitzin tot. La diplomàcia t'ajudarà molt en tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

El teu magnetisme anirà en augment i avui tindràs l'oportunitat de conquistar l'amor o la confiança d'algú que desitges. En la llar hi haurà diversos canvis. La sort i l'atzar t'acompanyen.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Intenta relaxar-te més i procura manifestar-te amb diplomàcia en la relació amb els familiars i amics. En l'amor hi haurà una sorpresa molt agradable. No entris en discussions vanals avui.

Cranc (21de juny -22de juliol)

El teu estat anímic sofrirà avui alts i baixos, busca llocs i gent divertida que t'ajudarà a sortir del problema. La parella serà la base en tot. Es presenten nous plans d'èxit fàcil.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Posa més cuidat amb els comentaris que facis en públic o privadament, les teves paraules poden avui interpretar-se malament i això portar-te problemes i calúmnies.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Si notes el dia una mica monòton i avorrit la clau de la solució la tens tu. Llança't al coneixement de noves persones i llocs, et sorprendràs. Viatges molt feliços.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et mostraràs i excitable, hi haurà una mica de complexitat en la llar però tot passarà aviat, després viuràs moments de gran felicitat. Pren-te les coses amb més calma.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Amb decisió per part teva avui podràs experimentar sensacions molt agradables en el romàntic i passional. El teu erotisme s'elevarà pels núvols. Despertaràs gelosia de molts.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No et precipitis en decisions i practica des del matí la teva capacitat diplomàtica. No et fiïs dels primers coneguts i analitza-ho tot molt bé. Hi haurà canvis de plans en treball.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La relació amb pròxims serà intensa i et mostraràs molt sensible al que diguin i facin els altres. Para esment als viatges i a les distraccions. Vells assumptes es resoldran bé.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Mostra't més diplomàtic en el teu cercle familiar, les teves idees i plans d'avui no seran ben vists. En les teves activitats socials aconseguiràs millors èxits. Sort avui en l'atzar i viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En aquesta jornada tens una bona oportunitat

per a trobar l'equilibri desitjat en els teus sentiments i emocions. Mantente ferm en les teves idees i projectes. El temps et donarà la raó.

tracking