Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 24 de gener de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Se't presenta una jornada molt positiva en el que a treball es refereix. Tot el que avui facis serà molt rendible. En l'amor esperen millors dies. Aprofita per a demanar millores.

Taure (20d'abril-20de maig)

El viatge o desplaçament d'avui t'aportarà un canvi molt important en la teva activitat. Els beneficis seran amplis. Deixa que la teva intuïció t'orienti. L'atzar t'aportarà beneficis.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Estaràs molt sensible a les paraules i accions dels altres. La teva imatge personal serà molt atractiva i conquistaràs l'amor i l'estima de molts. Sort en el treball i les inversions.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Les activitats socials i els viatges t'aportaran grans beneficis. En l'amor hi haurà situacions felices que portaran canvis importants. Alts beneficis en el treball i l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Els treballs o assumptes retardats tindran avui fàcil i ràpida solució. Guanyaràs punts en el teu treball i una bona recompensa per la teva labor. Viatges rendibles. A la llar felicitat.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Assumptes familiars ocuparan la teva atenció. A la llar hi haurà canvis a millor i et sentiràs més útil i vital. La parella reconeixerà les teves aptituds i t'estimarà més. Arriba notícia d'amor.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

En el teu ambient laboral hi haurà avui una interessant sorpresa. El teu cercle social s'ampliarà gràcies als nous coneguts d'avui. Felicitat a la llar. La sort i l'atzar t'acompanyen.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Augmentarà la teva ambició de manera que podràs crear al teu voltant cert malestar i enveges. Consulta a la teva parella abans de produir importants canvis en la teva vida i accions.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Temes i assumptes familiars et faran canviar els teus plans per a avui, presa tot amb calma o perjudicaràs resultats. La parella estarà del teu costat. Espera moments millors per a imposar-te.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Coneixeràs a algú important que pot canviar la teva vida en el professional o sentimental. En la llar hi haurà novetats i canvis importants. Viatges segurs amb sorpreses rendibles.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Et relacionaràs amb la gent de manera fàcil i sabràs treure d'ells coses del teu interès. No comptis tant les teves intimitats, després ho lamentaries. Decideix quan vegis tot molt clar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Si realment et planteges un canvi a positiu en les teves relacions emocionals aprofita la jornada per a posar-lo clar. No et reprimeixis i llança't a això. Hi haurà beneficis materials.

tracking