Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 23 de gener de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Et mostraràs amb més tensió que altres dies. Les activitats lúdiques t'ajudaran molt per a equilibrar-te anímicament. Els viatges seran molt rendibles. Nit molt activa.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva capacitat romàntica es veurà accentuada en

la jornada. L'amor i els seus jocs estaran molt prop de tu donant-te la possibilitat de viure excitants moments.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Coneixeràs gent molt interessant i ampliaràs avui el teu cercle d'amistats. Desplegaràs un gran magnetisme i hi haurà sort en tot el que projectis. Bon moment per a viatges.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Estaràs molt sensible al que diguin i facin els altres. Intenta buscar gent alegre al teu voltant i activitats divertides. Cuida més el teu descans. Intimitat de parella molt apassionada.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva energia vital es veurà avui molt augmentada. Les necessitats d'aventures i risc creixeran en tu. Les circumstàncies t'ajudaran al fet que tot surti bé. Bon moment per a viatges.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva capacitat i necessitat amatòria augmentarà en gran manera. Et serà difícil aconseguir el desitjat amb els pròxims. No t'impacientis i cerca fins al final. L'amor està molt a prop.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

El teu caràcter canviarà diverses vegades durant la jornada. Et mostraràs molt dogmàtic i la tossudesa et portarà a desacords si no uses la diplomàcia, deixa't aconsellar més i guanyaràs.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No facis tant de cas a les paraules una mica feridores d'alguns, mantente en la teva idea i evita tota discussió. En l'amor hi haurà sorpreses molt agradables. El teu magnetisme augmenta.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tant en els viatges com en la intimitat familiar viuràs en la jornada moments molt excitants. Vés amb compte amb els comentaris i els secrets. Imatge personal molt atractiva.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

En la jornada la relació amb la parella i la família en general serà una cosa difícil. Dedica més temps als teus interessos i deixa els rancors ben oblidats, mira cap al futur avui.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

En lo sentimental apareixeran situacions una mica compromeses i plenes de cremor. Tot sortirà bé en la mesura que et lliuris més profundament. Posa més atenció a les finances.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Deixa en la jornada de costat les teves responsabilitats i dedica més temps a viure amb intensitat aquest amor que tens oblidat o fins ara prohibit. Bona sort en l'atzar i viatges.

tracking