Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 20 de gener de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Posa avui molta atenció ja que s'acostaran a tu persones volent-te convèncer amb les seves idees i projectes. No et fiïs tan fàcilment del que prometin. Raona més abans d'actuar.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva activitat serà màxima en tots els terrenys, ningú podrà parar-te ni fer-te ombra, aprofita el dia per a solucionar problemes del passat. Bon moment per a canviar la llar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Serà una jornada afable i tranquil·la mentre no interfereixis en la vida d'uns altres. La relació amb els amics serà una mica tibant però et divertirà és més, podràs treure benefici d'això.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La relació amb la parella sofrirà algunes ensopegades per diferents opinions i idees. El treball serà esgotador però els resultats que obtinguis seran màxims. Arriba diners inesperats.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Les teves alteracions d'humor potenciaran un cert nerviosisme en tu que de no controlar-lo et farà perdre punts davant els altres. No et precipitis ni apuris tant, més calma que tot arriba.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Apareixeran despeses importants relacionades amb els teus pròxims. Et sentiràs i mostraràs molt combatiu, amb molta energia que et farà avançar més del pensat.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Si pots retardar la signatura de documents o les inversions millor. És una jornada benèfica des del punt de vista social però gens bona en el lucratiu. En l'amor sí que hi haurà passió.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

A mesura que transcorri el dia t'aniràs carregant d'una energia molt especial que de no donar-li sortida alterarà el teu humor i et tornarà molt susceptible als altres. Busca gent tranquil·la.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui ningú podrà fer ombra a les teves idees i accions. Serà una jornada on si t'ho proposes fermament aconseguiràs l'èxit i grans recompenses. Sort en l'atzar i els viatges.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Podrà sorgir algun viatge per motius de treball en el qual hauràs de tenir totes les teves idees i projectes ben preparats per a obtenir un èxit màxim. E1 amor en alça.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Encara que la meitat del dia sigui bastant avorrida i anodina la tard nit et reserva unes sorpreses molt agradables que compartiràs amb uns altres. La passió estarà present amb força.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva pròpia personalitat emanarà un magnetisme especial juntament amb una dolçor fora de lo

comú. Cauràs bé en tots els ambients i

seràs acceptat per tots, és el teu dia d'èxit.

tracking