Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 17 de gener de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Assumptes familiars podran canviar els teus plans encara que els objectius s'aconseguiran per altres mitjans. Deixa que sigui la teva intuïció qui dictamini cada pas. Hi haurà sort en viatges.

Taure (20d'abril-20de maig)

Atenció a la teva butxaca, avui les despeses poden ser excessives si no et saps administrar. No prestis diners ni inverteixis. En l'amor hi haurà facilitats. La parella et necessita més, bolca't.

Bessons (21de maig - 20de juny)

El teu sistema nerviós es veurà una cosa alterada. Controla la teva susceptibilitat o hi haurà enfrontaments. Posa calma en els viatges i cuida les distraccions. Arriben diners fàcils o per atzar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

El teu poder comunicatiu serà molt fort en la jornada on el contacte amb el públic s'ampliarà i serà molt beneficiós per al teu futur professional. La sort en l'atzar t'acompanyarà.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Les situacions d'avui potenciaran la teva imaginació i poder creatiu. Amb la parella i l'amor en general tindràs totes les facilitats del món, aprofita-les és el teu dia de conquesta.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

En la jornada hi haurà canvis en la teva persona que faran variar assumptes d'importància. Amb la parella hi haurà sorpreses. Els viatges rendiran l'esperat. Atenció a la teva dieta o excessos.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et sentiràs molt motivat en el camp emocional. Tots els que t'envoltin respondran a la teva afectivitat positivament. Els viatges aportaran moltes alegries.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Més que l'amor impulsiu avui es potenciarà l'afecte i la comprensió. En les reunions familiars aconseguiràs tot el que et proposis i molt més. Els diners arribaràn fàcil.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No et deixis guiar solament pels teus impulsos. Medita cada pas abans de prendre determinacions. Els riscos en l'amor i els negocis no es recomanen avui. Pensa tot dues vegades.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Posa més atenció a la teva dieta i descans, cuidat amb els canvis de temperatura. Deixa als altres els qui organitzin les activitats d'avui. Relació amb caps complicada, temprança.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Tindràs avui moltes activitats socials i poc temps per a arribar a tot. Centra't en el que més t'interessi, d'això trauràs grans beneficis. Sort també en els viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Certa complexitat en el familiar podrà solucionar-se fàcilment si t'imposes amb més decisió. Aprofita els viatges d'on trauràs grans recompenses. Vigila amb les crítiques.

tracking