Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 16 de gener de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Pren-te les coses amb la major calma del món sempre que tinguin a veure amb temes sentimentals. En la resta marca la teva pauta de manera estricta. Tu podràs amb tot i més.

Taure (20d'abril-20de maig)

El contacte i comunicació amb els pròxims serà molt profunda i encara que es posarà en dubte alguns dels teus pensaments tots et faran cas al final. Felicitat amb la parella.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Durant la jornada es produirà un amor a primera vista o almenys un coneixement important que canviarà la teva vida. Amb això despertaràs gelosia. Intenta una comunicació directa.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Intenta avui seleccionar molt bé als teus col·laboradors directes i sobretot a les persones que contactin amb la teva intimitat. Si no ho fas algú et trairà. Usa la teva vàlida intuïció.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Deixa per a un altre moment les discussions o el voler sortir-te amb la teva sense pensar en els mitjans per fer-ho.Mantenteavui de manera contemplativa sense entrar en els detalls, et beneficiarà.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Durant el dia rebràs una sorpresa que compensarà totes les teves despeses físiques i nervis. El teu cercle social s'ampliarà en qualitat. Els viatges i retrobaments seran molt feliços avui.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No et precipitis a l'hora de prendre aquesta decisió que tant et preocupa. Si portes temps esperantpots esperar-te una mica. Arribaran notícies que t'alegraran.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Tindràs un dia molt inspirat i podràs treure ràpides solucions a tots als teus problemes. La teva imatge continua brillant i conquistaràs l'amor d'algú. Cura amb la dieta.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Arribarà una ajuda molt benvolguda que et traurà ràpidament del embolic on et trobes. Dia bo per concretar nous projectes i ampliar-los. En lo social hi haurà sort.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Algú que avui coneixeràs et cridarà molt l'atenció i quedaràs pres per la seva imatge i personalitat. Aprendràs coses bones avui que t'aportaran èxit per als teus plans.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No intentis forçar les situacions que es plantegin a la teva llar. Tracta de ser més comprensiu amb la parella. Serà la diplomàcia la que ajudarà a les teves finalitats. L'atzar estarà amb tu.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Hauràs de contenir-te una mica ja que durant tot el dia estaràs molt exaltat. Si ho canalitzes seràs el centre d'atracció de tots els pròxims. Fins i tot aconseguiràs l'amor.

tracking