Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 13 de gener de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva fermesa en la jornada revertirà de forma molt positiva en els teus projectes futurs. No et precipitis a l'hora de prendre decisions però trepitja ferma en tot. Demostra avui el teu valor com a líder.

Taure (20d'abril-20de maig)

Viuràs diversos obstacles en els teus sentiments, però amb gran subtilesa podràs sortejar-los si no et deixes confondre per la teva tossudesa. Actua donant més llibertat als altres i trauràs beneficis.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La gent en general secundarà fortament les teves idees. Aprofita la teva sort i magnetisme en tot el que emprenguis avui. Fins i tot en l'amor arribaràs al clímax si el busques.

Cranc (21de juny -22de juliol)

En el financer tindràs canvis. Intel·lectualment et trobaràs en una situació molt privilegiada, aconseguiràs dels altres qualsevol objectiu. Avanç en tot si trepitges ferm.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Es potenciaran trobades amb persones de molt de pes. La teva imatge personal serà brillant i el teu carisma irresistible. Excel·lent moment per a demanar millores en el teu treball i vida.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Excel·lent moment per a fer treballs organitzatius que necessitin detall. Les persones majors et brindaran les seves millors emocions. Sorpresa amb la parella que et farà feliç.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva vena romàntica es veurà potenciada i desitjaràs obtenir més del possible. Posa els peus més en terra i així aconseguiràs aconseguir l'èxit. Intenta centrar les teves emocions.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Et sentiràs una mica molesta. Potser tot es fonamenta en un malestar físic que alterarà el teu sistema nerviós. Cerca la calma i la tranquil·litat i trobaràs l'equilibri. L'atzar del teu costat.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La gent que t'envoltarà no estarà molt d'acord amb les teves opinions. Fàcilment podries ser ferit en la teva bona fe, mantente alerta. No critiquis tant, demostra el que vals amb fermesa.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Seran fàcils els frecs amb superiors o familiars. No et deixis portar pel teu entestament i dóna regna lliure a les teves necessitats vitals respectant les dels altres. Més temprança.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Sorgiran canvis que no podràs controlar. Si vas contra corrent l'única cosa que obtindràs seran desenganys majors. Espera per a fer plans, calma.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Cerca amb més serietat els objectius a llarg termini ja que d'ells dependrà la teva situació i l'equilibri sentimental. Escolta els consells de tercers i aplica la teva experiència.

tracking