Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 10 de gener de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Per a mantenir la tranquil·litat ambiental avui et tocarà obeir a més d'un, no es tracta que cedeixis en tot, t'hans de mantenir flexible i passaràs un dia més tranquil. Magnetisme ple.

Taure (20d'abril-20de maig)

Encara que la teva imatge personal continua sent bona avui passaràs per una baixada anímica que et perjudicarà si no el controles en la teva relació de parella i amistats. Aixeca l'ànim i guanyaràs.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Moltes idees passaran pel teu cap i et costarà controlar-les o posar-les en el seu lloc. Certa dificultat en el descans et portarà a un estat d'ansietat. Avui busca llocs tranquils.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Seran pocs els que entenguin de debò el teu comportament. Estaràs molt susceptible i fins i tot ple de contradiccions difícils de controlar, tingues més calma avui. Sort en l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Gastaràs més que en altres dies en assumptes del teu interès i tot això t'ajudarà a concretar més la teva important imatge personal de cara a la societat. Èxits en l'amor com en el social.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Dedica-li avui més temps a l'ordre de papers i documents, entre ells et trobaràs amb més d'una sorpresa. Rebràs moltes trucades d'amistats o família.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Dins de la teva llar o família sorgiran alguns canvis o situacions noves. És bon moment per a realitzar mudances i arranjaments en la teva llar. Llança't a l'aventura i seràs feliç.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Domina més les teves passions o et veuràs enfrontat a una situació extrema relacionada amb els sentiments. Vigila amb les aventures fortes, la gelosia està molt pròxima avui.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

El dia es presenta complex en relació a la teva comunicació amb els altres, però els resultats seran positius si et deixes portar per la teva intuïció. Avui urgeix seleccionar més a la gent.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Seguirà la mobilitat i els contactes nous amb la societat al llarg de la jornada. Sabràs acontentar a tots ja que et trobes físicament en plena forma. Nit molt moguda.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

És molt factible que es presentin rivalitats en l'amor. Les situacions es transformaran en crítiques si et poses en pla dramàtic, tu tries. Notícia sorpresa que canviarà els teus plans.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Controla't, avui estaràs molt susceptible i a la primera saltaràs com el millor. Dedica-li també més temps a la lectura o als llargs passejos en solitud. Sensualitat marcada.

tracking