Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 7 de gener de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

En totes les teves activitats es produiran interessants i profunds canvis que t'aportaran noves expectatives de futur. Hi haurà sorpreses en la família que variaran els teus plans.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva afectivitat es veurà en la jornada molt accentuada així com la teva necessitat de noves aventures. En els viatges i visites és on trobaràs l'equilibri. Bo per a inversions i canvis.

Bessons (21de maig - 20de juny)

És un bon moment per a potenciar el teu món afectiu i fins i tot buscar nova parella. Les teves ànsies d'aventures les podràs compartir amb molts i amb gran intensitat. Amores fàcils.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Arribaran a tu bones notícies que ampliaran els teus plans per al futur. La teva imatge personal continua en augment fins a generar algunes enveges i gelosia. Arriba diners per atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El teu món financer i principalment la teva butxaca es ressentiran en la jornada a causa d'unes despeses excessives. Posa més atenció al descans i als menjars durant aquest dia.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les obligacions no ens agraden a ningú però avui no podràs escapar a elles. La família i els teus sers estimats requeriran la teva ajuda, no els fallis encara que costi el bolcar-te a ells.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Descansar lluny dels teus llocs habituals serà el millor remei per a eliminar les tensions acumulades últimament. En l'amor hi haurà interessants sorpreses i profunds canvis.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Les satisfaccions que avui obtinguis en el teu món sentimental podrien veure's limitades si continues amb la teva actitud dominant i tossuda. Mostra't més flexible i trobaràs la solució.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et sentiràs durant tota la jornada amb un gran nivell de vitalitat el que t'empenyerà a viure intenses experiències en el social i en l'afectiu. Captivaràs al sexe oposat.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva relació amb els més pròxims serà una mica tibant però tot això desapareixerà en la mesura que tu et mostris més alegre i optimista. Diverteix-te dins d'un ordre.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

A la llar sentiràs avui una mica d'intranquil·litat i seria molt recomanable busquis gent divertida o llocs fora del comú on trobaràs la felicitat i l'equilibri. Llança't.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva emotivitat estarà avui a flor de pell. Tot el que diguin els altres t'arribarà molt profund. La parella ho comprendrà tot i t'ajudarà a superar-ho. La nit t'ofereix sorpreses excitants.

tracking