Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 6 de gener de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva ansietat es presentarà en cadascun dels teus moviments, intenta refrenar-te en les teves accions. Cuida les teves paraules ja que és fàcil que fiquis la pota, avui vas molt accelerat.

Taure (20d'abril-20de maig)

Llança't amb força a l'obtenció dels teus drets i veuràs amb el fet que facilitat aconsegueixes realitzar-los. Aconseguiràs tots els teus plans. Dia amb sort i magnetisme de gom a gom, sorpreses.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Dia perquè trobis sortida ràpida als problemes i dubtes que et pesen. No temis als enemics ni als obstacles, «Valor y al toro». La sort del teu costat si uses la teva intuïció.

Cranc (21de juny -22de juliol)

L'amor i els diners et somriuran, els Reis Mags no s'han oblidat de tu. Les situacions seran salvades sense problemes i t'aportaran resultats molt benèfics.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Despeses a casa que faran que canviïs part dels teus plans d'avui, tot això et portarà a llargues converses amb la família. Dialoga a fons i solucionaràs tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

L'activitat social serà avui molt positiva i et farà descobrir noves oportunitats per al teu futur. Fins i tot podrà sorgir un nou amor que et canviarà la vida. Obre més els ulls.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Estaràs molt sensible a les accions dels altres, seràs comprès només pels pròxims, això t'empenyerà cap a certa solitud. Aixeca l'ànim que l'amor està més a prop.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La jornada serà molt activa, però hauràs de prendre-la amb paciència per a no caure en el mal humor. Els teus esforços seran recompensats ja que avui valoraran el teu apassionament.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Temes importants d'índole familiar centralitzaran la teva atenció i canviaran alguns dels teus plans. Actua amb sigil i no et deixis convèncer a la primera. Algú et regalarà una cosa especial.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Encara que amb recel, avui les persones que t'envoltin t'ajudaran en tots els plans. Hauràs de mostrar-te enèrgic perquè compleixin els teus desitjos. La teva vena passional augmenta.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Bona jornada per a trobar un equilibri físic i emocional tan necessari per tu. No t'oblidis de les responsabilitats, però relaxa't una mica per a aconseguir les teves finalitats. Arriba diners per atzar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva vena sensible estarà avui més aguditzada, sentiràs l'afecte d'algú molt especial per a tu. Comença una nova bona ratxa d'esdeveniments que milloraran la teva economia.

tracking