Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 5 de gener de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Serà avui una jornada molt intensa on el contacte i les relacions públiques seran prioritàries. La teva capacitat d'acció i èxits augmentaran a la tarda.

Taure (20d'abril-20de maig)

Aprofita la primera part del dia per a solucionar els teus assumptes pendents i obligacions. Després la família et llevarà llibertat d'acció. L'atzar i la sort estaran avui del teu costat. Èxits.

Bessons (21de maig - 20de juny)

És una bona ocasió perquè demanis ajuda per als teus interessos. Tindràs el suport de molts i els èxits seran magnífics. Et beneficiaran els contactes nous que facis. Veu per totes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Estaràs molt excitable en el contacte amb els altres i les teves responsabilitats creixeran. La teva intuïció et salvarà d'un error. En l'amor el teu do de conqueridor augmenta. Nit eròtica.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No et precipitis en les teves decisions i canvis. Sospesa els pro i contra abans de decidir-te. En l'amor tot serà més fàcil i intens. T'arribaran noves i bones notícies de treball.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les teves inquietuds no seran fàcilment realitzables en aquest dia. No t'impacientis ni culpis als altres d'això, intenta ser més pràctic sense caure en la crítica. Utilitza la diplomàcia en tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Tota la iniciativa i força que posis en els teus objectius tant materials com sentimentals tindran avui un bon final. Sorpreses en la família. En el treball tindràs novetats positives.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Aconseguiràs tots els teus objectius i desitjos si actues amb tacte i diplomàcia a cada moment. Excel·lents moments passaràs amb els teus amics i familiars. En la jornada s'afavoreixen els jocs.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Para esment a les teves noves amistats i contactes. Aplica la teva intuïció en tots els assumptes d'interessos materials i romàntics. Acarona més a la parella que ho està necessitant.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Aprofita el matí per a posar totes les teves forces cap als teus objectius. La sort t'acompanyarà però no has de perdre el temps. Amor pròxim i molt apassionat.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

En els viatges i desplaçaments que avui realitzis trauràs resultats molt positius si guarden relació amb els afectes i l'amor. En diners esperar. Molta atenció als nous coneguts.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Et trobaràs molt excitable i amb ganes de realitzar moltes coses al mateix temps. L'ambient serà favorable i les teves necessitats passionals ben canalitzades. Bon moment per a inversions.

tracking