Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 3 de gener de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

En aquesta nit no et trobaràs amb el dinamisme normal en tu però el contacte amb els sers estimats, sobretot el sexe oposat, potenciarà la teva imaginació i les teves passions.

Taure (20d'abril-20de maig)

Nombroses sorpreses t'arribaran en aquest dia que promet ser molt mogut. Seràs el centre d'atenció de molts i notaràs canvis importants en la teva relació amorosa.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus dots comunicatius es veuran molt potenciades en la jornada. El contacte amb els altres et faran recordar bons i vells temps augmentant la teva 'passionalitat'.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Sentiràs en la nit una agradable sensació de renovació en la teva persona i en les circumstàncies. L'amor estarà de la teva part i seràs correspost en tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Al teu voltant giraran molts esdeveniments feliços. Vés amb compte amb els excessos o ho pagaràs car. El teu magnetisme anirà en augment i naixeran amors ardents.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El costat creatiu de la teva persona es veurà avui molt accentuat. Controla els teus nervis i no et precipitis en l'acció. Hi haurà sorpreses en el teu cercle casolà. Calma, l'excés no serà bo.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui brillaràs en total plenitud, sabràs avui atreure la mirada de molts i el teu magnetisme serà especial. L'amor i els afectes es potenciaran en gran manera. Notícia sorpresa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El contacte amb la gent et serà en la jornada molt útil. Trauràs profit d'això. Familiars et donaran una agradable sorpresa. Amb la parella avui no t'entossudeixis en una idea fixa.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Notaràs vibracions molt positives de l'entorn. La teva salut t'acompanyarà bé però cuida els excessos. Els desplaçaments seran molt feliços i coneixeràs a algú molt especial.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Intenta controlar cert mal humor que avui et vindrà. Oblida't dels problemes i viu intensament les emocions que els teus pròxims et brinden. No t'acceleris a l'hora de decidir.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

S'ampliaran avui els teus contactes socials i és possible que neixi una nova relació. Els canvis en l'amor seran forts i molt apassionats. Estàs amb la libido pujada.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Serà una jornada molt activa des del punt emocional. Qui en realitat t'estima t'ho demostrarà apassionadament. Controla els dolços i lliura't a l'amor.

tracking