Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 2 de gener de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Com a inici d'any avui no t'esforcis mentalment, les coses no seran propícies per a trobar solució a tot, més paciència. Per contra, en l'amor estaràs imparable.

Taure (20d'abril-20de maig)

En els desplaçaments que realitzis en la jornada serà on trobaràs els millors resultats i les majors satisfaccions. Si pots busca't bona companyia.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Para esment a tot el que estigui relacionat amb interessos monetaris, avui hi ha molt de risc de pèrdues. Aguditza tots els sentits al màxim. Relaxa't i gaudeix més en aquest nou any.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Algú espera de tu una demostració d'afecte que des de fa temps es troba a faltar. No esperis i llança't de ple. L'atzar torna a somriure't en la jornada. Viatges feliços.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Voldran imposar-te unes directrius amb les quals no estaràs molt d'acord. Si mantens la calma i ets perseverant en les teves idees aconseguiràs el teu objectiu. L'any promet.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les activitats d'ordre social t'aportaran més beneficis i satisfaccions que les de caràcter íntim. Contactaràs amb gent molt important. Aquest any es canviaran les tornes.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui és el teu dia i seràs acaronat i volgut com a pocs. Tracta que no se't pugin els fums fent massa gala del teu orgull oblidant els sentiments aliens. Arriben diners.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Comença l'any realitzant totes les teves tasques amb més calma en cas contrari els pròxims pagaran el teu geni i equivocacions. L'amor i la passió aniran creixent.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Encara que no tots els teus plans es duran a terme estaràs molt satisfet del l'èxit tant en el professional com en l'emocional. El teu afany de superació et farà guanyar una cosa molt valuosa

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui no et convé entrar en discussions alienes o prendre judici en assumptes estranys,t'has de mantenir al marge. Aprofita que aquest nou any el teu magnetisme estarà pels núvols.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Et trobaràs envoltat de molta gent que posarà molta atenció al que diguis en tot moment. Hi haurà en tu una major facilitat de paraula i poder comunicatiu

Peixos (20de febrer - 20de març)

Viatges i desplaçaments seran potenciats i podràs treure grans avantatges. En el pla dels sentiments és millor que vagis amb més cura. No busquis lluny el que tens a prop.

tracking