Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 16 de desembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Atenció als consells que vinguin d'estranys, medita molt abans d'actuar, és convenient que no et deixis influir per ningú. Avui toca que l'astúcia sigui el teu escut protector en tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

El teu costat emotiu estarà més sensible a les impressions del mitjà. Serà una jornada propícia per a aconseguir un amor intens i ple de novetats. El teu poder eròtic creixerà al màxim

Bessons (21de maig - 20de juny)

Hi haurà alts i baixos en els teus ingressos i això canviarà totalment el bon humor que tenies. Deixa't aconsellar per experts abans de llançar-te a noves aventures. En l'amor tindràs sorpresa.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Controla els teus aires de superioritat o et veuràs enfrontat amb les persones que més estimes. Utilitza la teva intuïció si has de decidir una cosa important. Sort en l'atzar i en els viatges.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La relació de parella serà motiu de més d'un pensament negatiu per part teva, digues les coses directament i eliminaràs més d'un obstacle. La nit es promet molt activa.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Gran activitat i poc temps seran les normes durant el dia. Per això carrega't d'una bona dosi de paciència per a no caure en l'estrès. En l'amor hi haurà equilibri i passió.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et sentiràs molt actiu i ple de bones intencions envers els altres que seran recompensades àmpliament. En l'amor com en el social trobaràs la felicitat.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Intenta emprar més temps en coses concretes i no et deixis portar per pensaments il·lusoris o plans utòpics, llança't a la conquesta amb fermesa.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No et comprometis amb facilitat davant els requeriments de les persones, marca avui el teu territori i t'evitaràs problemes. És bon moment per a canvis en el treball.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

El teu esperit d'aventura s'accentuarà i et sentiràs amb ganes de menjar-te el món. Arribaràs a això si centres objectius concrets. La deessa de la Fortuna et donarà una bona sorpresa.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

El teu instint de competència es veurà molt activat i és fàcil que tinguis conflicte amb superiors o persones tranquil·les, usa la diplomàcia en tot. A la nit retrobament passional.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui hauràs de posar en marxa la teva intuïció per a saber el camí més positiu a prendre durant tota la jornada. En l'amor hi haurà una sorpresa inoblidable.

tracking