Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 15 de desembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva força energètica es farà més visible i demostraràs totes les teves capacitats i poder, res et pararà cap a l'èxit. A la nit viuràs fortes experiències amoroses, prepara't.

Taure (20d'abril-20de maig)

Tràfic de no impacientar-te. És clar que les coses van més lent del que deurien. No et desesperis que la nit et guarda una sorpresa que no oblidaràs per molt de temps.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Dia conflictiu en el que a relacions es refereix, la comunicació amb els altres serà una mica dura, arribaràs a l'èxit per mitjà de la diplomàcia i el tacte. Compta només amb la parella.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Hi haurà un cert aclaparament en les teves activitats, però aviat tot es posarà al teu favor, fins i tot en el món passional. La sort et somriurà en la jornada bé per l'atzar o concretar un negoci.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Els teus reflexos i capacitat analítica es veuran reforçats ajudant-te a trobar fàcil solució al que es presenti. Arriben diners no esperats o resolució d'un vell assumpte.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No comptis tant amb l'ajuda dels altres, hauràs d'enfrontar-te i solucionar tot pel teu compte i risc. Hi haurà bon equilibri en l'amor i tot el que facis en ell serà compensat.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Sobretot avui no et fiïs de persones que et facin promeses a la lleugera. Intenta arribar al final de tot per propi esforç sense deixar res en mans de tercers. La nit serà eròtica.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui serà en la llar i amb els teus on estaràs més a gust. La teva sensibilitat et farà guanyar l'amor i comprensió de tots. Algú et guarda una agradable sorpresa a la nit.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Controla els teus instints i ordena els teus sentiments per a no caure en els excessos amorosos als quals avui et veuràs inclinat. Els teus desitjos d'aventures romàntiques poden avui portar seqüeles.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Sense adonar-te et tornaràs una mica estranya en la teva manera d'actuar amb els altres, tracta amb tacte a pròxims i tot anirà sense alteracions, deixa't voler més i no intentis controlar tant.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Durant tota la jornada els plaers i l'amor t'estaran esperant en cada cantonada. Però no descuris els assumptes financers ja que pots tenir més d'una sorpresa per excessos.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Para esment als comentaris per part de persones pròximes, la possibilitat de calúmnies es fa evident. Aclareix sempre la teva actitud, el que resolguis avui guanyaràs demà.

tracking