Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 12 de desembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

És bon moment per a plantejar de manera seriosa a la parella les teves il·lusions i plans. Tots posaran molta atenció al que diguis i ho acceptaran. Tens els astres de la teva part, aprofita.

Taure (20d'abril-20de maig)

De la teva mirada i el teu cos sortirà un magnetisme especial ple de misteri i apassionament. Si jugues bé la partida tindràs un resultat perfecte, no perdis ocasió.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Hi haurà molta activitat en la teva tasca diària que estarà compensada amb excel·lents resultats. Si emprens un nou amor la vida et somriurà. El teu magnetisme atraurà la persona adequada.

Cranc (21de juny -22de juliol)

S'eleven els teus desitjos d'expressió sobretot en el terreny amorós. La teva actitud vital serà compresa fàcilment pel teu medi ambient y els pròxims. Aprofita la bona ratxa.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Si apareix en tu cert grau d'angoixa no et tanquis en el problema i trenca amb elsilenci. Si t'aïlles obtindràs la solitud, busca gent alegre o un nou amor més passional.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No deixis per a demà els teus deures i menys per assumptes d'enamoraments. Si tensresponsabilitats afanya't a complir-les, posa't les piles i aprofita la sort d'avui.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et sentiràs molt envoltat i seràs centre d'atracció, admiració i fins i tot de cura per part de diverses persones. Avui la societat està amb tu i podràs treure beneficis.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Vigila amb les responsabilitats que avui assumeixis, observa tot amb moltdetenimien-to. Tendeix a prometre menys i a actuar més o et veuràs en un parany.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tots tenim defectes i més cert és que a tu t'agraden les coses ben fetes, peròenten els altres, sé comprensiu. Cadascun té el seu temps i no per accelerar-te arribaràs abans.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No seran rendibles ni satisfactòries lesactitu-donis que assumeixis avui de manera rígida. Una de freda i una de calenta seria la fórmula mésadequada, paciència. La deessa de l'atzar de la teva part.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Intenta ser més contemplatiu, a tu t'agrada gaudir de llibertat i els altres requereixen la seva. Pas a pas aconseguiràs el desitjat, deixa't portar una mica pels esdeveniments.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No et deixis portar per les lloances d'uns altres i concentra't totalment en els objectius i fites. Tota l'embranzida que posis es retribuirà per mil. Centrant-te.

tracking