Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 9 de desembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els viatges i les activitats a l'aire lliure et serviran per a equilibrar la teva ment. Viuràs experiències molt excitants amb gent nova. Gran amor a la vista que superarà la teva passió.

Taure (20d'abril-20de maig)

Assumptes de la llar o de parella faran variar els teus plans. No deixis res a la improvisació i controla molt més les teves despeses de diners i energia. Anomenada sorpresa que canviarà els teus plans.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Les reunions amb amics t'aportaran excel·lents experiències i la possibilitat de trobar noves motivacions per a la teva vida. La passió està molt a prop, si busques aventura avui arriba.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Les activitats i les diversions en companyia dels teus seran gratificants fins al punt de superar tot tipus de tensió. Viatges amb grans beneficis. Alt magnetisme sexual.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La parella es mostrarà molt receptiva però una mica baralladissa. Si vols tenir la festa tranquil·la deixa per a un altre moment el plantejament de les teves idees. Cedeix una mica i trauràs guany.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et tanquis en els teus problemes ja que els altres també tenen els seus. Posa més atenció en els viatges ja que avui tindràs moltes distraccions. Les finances cobren un nou gir.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Si dediques temps als passejos i diversions guanyaràs en salut i en tranquil·litat.Magnetitzarásfàcilment però aniràs creant alguna gelosia. La nit es presenta molt eròtica i passional.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Les obligacions domèstiques dominaran les teves activitats. No et preocupis tant, on no arribis tu, arribaran les circumstàncies, calma. Despertaràs la passió en algú nou.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La tensió nerviosa acumulada es farà sentir avui. Procura que això no ho paguin els pròxims. En l'amor viuràs moments excitants. Avui la nit serà molt tibant.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Els teus llaços afectius podran veure's entelats si actues amb massa rigorositat. Oblida't una mica de les teves responsabilitats i viu més intensament les passions d'avui. Arriba diners.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

És fàcil que gastis molta energia però al temps guanyaràs la confiança de molta gent. Controla't en els menjars i en les begudes. S'acosten canvis molt positius en treball i diners.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Estarà en tu la resolució dels teus anhels emocionals. Si canvies els teus plans potser surt millor el resultat. No temes al nou, estàs necessitant nous aires en tot.

tracking