Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 8 de desembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Com més reafirmis la teva personalitat dins de la unió millors moments passaràs en un futur pròxim. No cedeixis per temor a ferir a uns altres. Dia reeixit per a temes de viatges i diners.

Taure (20d'abril-20de maig)

Continua calmant els teus mals humors a casa i en el treball o arribaràs a desconcertar als més pròxims. A última hora del dia dedica't a passejar, guanyaràs més. Cuida més la dieta en tot.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Cert sentiment de solitud t'envairà el cor Les amistats i la parella podran arribar a cobrir aquest buit interior. No et llancis a noves aventures, valora més el que tens.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tot tipus de dubte que passada pel teu cap no esperis que els altres les solucionin, només podran donar-te la seva opinió però al final has de ser tu qui decideixi. Fàcil guany per atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Pocs són els inconvenients que s'interposaran en el teu pas a la realització d'objectius. Hi haurà canvis positius en treball. Jornada plena de bones sorpreses. Aprofita la sort.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Avui et trobaràs ple d'alegria per notícies relacionades amb família. Si hi ha reunions en societat mantingues-te el més callat possible i observa bé tot. La teva sensualitat creix.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Sempre és bo fer algun tipus de discriminació entre la gent que t'envolta. Però no siguis massa selectiu i perdis als bons. Relaxa't en tot, així veuràs les coses millor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Captivaràs amb facilitat, la teva imatge va en augment i brolla de tu una sensibilitat especial que es farà notar en cada paraula i gest. La sort amb tu fins i tot en la conquesta amorosa.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui les persones que t'envoltin sabran valorar totes les teves aportacions i idees per a nous projectes. Avanci i no et quedis curt en res. S'amplia el teu cercle social i el de l'amor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

T'arribaran notícies agradables de familiars i amics que feia temps no veies. El teu estat anímic es trobarà en plena forma i conquistaràs un amor. Més control a despeses i excessos.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Intenta calmar els teus nervis i no vulguis fer moltes coses en el dia. Calma i realitza l'indispensable. Hi haurà desacord amb superiors. Reflexiona abans de fer canvis.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Viatges d'última hora canviaran els plans. Procura no enfadar-te ja que coneixeràs a gent important per al teu futur. Agradables sorpreses en la família. L'atzar avui de la teva part.

tracking