Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 5 de desembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Serà la teva intuïció la que més t'ajudi en la jornada. No facis cas a les paraules i opinions de tercers sobre assumptes de família. La parella es mostrarà necessitada del teu afecte.

Taure (20d'abril-20de maig)

Els millors consells t'arribaran de persones del sexe oposat i la teva pròpia família donarà suport a qualsevol idea teva. És bon moment per a fer canvis a casa. Vigila amb les distraccions.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Et manifestaràs enèrgic durant tota la jornada i el dinamisme que es desprendrà de tu contagiarà als altres obtenint bons resultats professionals.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Apareixeran situacions benèfiques en el camp laboral a les quals has d'estar atent per a no perdre oportunitats, atenció als missatges. Nous contactes seran molt rendibles.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Estaràs més sensible del normal i això aportarà cert grau de depressió. No t'aïllis i busca gent i llocs anímicament divertits i dinàmics.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

En el teu interior plantejaràs canvis des del punt de vista emocional. Tots els teus dubtes s'aclariran immediatament gràcies a unes sorpreses. Bon moment per a les inversions i canvis.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

L'ambient que t'envoltarà serà expansiu i alegre. El teu intercanvi emocional amb els pròxims serà profund i sincer. Tindràs fort magnetisme. Podràs aconseguir-ho tot.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Hi haurà despeses per sobre de l'esperat però aportaran molts beneficis i situacions avantatjoses. En la llar es passaran els millors moments.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Jornada positiva per a aprofitar tot el que es relacioni amb viatges i desplaçaments. En un et trobaràs amb un vell amic. Se solucionaran assumptes de diners pendents.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Bon moment per a arreglar i concretar temes comercials dels quals podràs treure amplis avantatges. Socis i col·laboradors estaran de la teva part en tot moment.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Hi haurà polèmiques en el teu entorn a les quals no hauràs de donar importància i no trobar-te enfrontaments. Avui es facilitaran aventures emocionals. Deixa que la teva intuïció t'orienti.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Vigila avui el que comentes davant els altres sobre la vida d'altres persones, pots arribar a dir coses que no són del tot veritat, mesura les teves paraules. Assumptes familiars canviaran.

tracking