Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 2 de desembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

És recomanable que en la jornada dominis la teva excitabilitat. Les fites imposades les arribaràs a aconseguir però no intentis voler-ho tot. Mesura més les teves forces i tindràs els èxits.

Taure (20d'abril-20de maig)

Avui abundaran les persones que intentaran captivar la teva atenció i fins i tot el teu cor. Abans de prendre la iniciativa pensa amb qui te la jugues. Despertaràs passions.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Assumptes domèstics i de família retardaran algun dels teus plans i activitats. Amb la teva natural diplomàcia podràs llevar-te els obstacles de manera ràpida. No vulguis abastar-ho tot.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Arribaran nous projectes i interessants plans de futur. Els amics i associats es posaran al teu favor i aconseguiràs les teves fites de manera ràpida. El teu magnetisme personal captivarà.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Desprendràs fort magnetisme en la teva àrea social. Tots estaran alertes a les teves paraules i indicacions. Assumptes financers se solucionaran avui. Vigila amb els nous coneguts.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Algú estarà tota la jornada pendent del que diguis i del que facis. No et tanquis en les teves lamentacions i viu més intensament, llança't. Tindran un agradable detall amb tu.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Viatges i passejos t'ajudaran en gran manera per a canalitzar les tensions acumulades pel treball. Els teus sers estimats et recolzaran en tot. No deixis que vells records alterin la teva vida.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Brollarà de tu una forta necessitat d'afecte i comprensió que es veurà plasmada en el contacte amb els íntims. La teva vida en la llar serà altament feliç. Novetats i canvis.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Hi haurà un viatge o desplaçament imprevist que alterarà el teu pla per al dia. Li trauràs bon rendiment si no barreges la diversió amb el deure. Avui coneixeràs a algú que et captivarà.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Serà en la parella on tot aquest dia trobaràs el pla més positiu per al teu total equilibri. No busquis fora el que avui tens tan a prop. Bon moment per a les reconciliacions.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

En la jornada es produiran diverses trobades fortuïtes que alegraran molt la teva vida. Un d'ells podrà fins i tot fer canviar els teus sentiments. L'atzar i la sort t'acompanyaran.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No et deixis aixafar per comentaris fora de to d'algunes persones que poc o res et coneixen,amb temps veuràs com vénen a demanar-te ajuda i comprensió. El teu encant anirà en augment.

tracking