Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 1 de desembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Durant la jornada hauràs d'anar amb compte per a no passar per alt les ajudes dels teus companys i amics i així aconseguir objectius. La fortuna està de la teva part.

Taure (20d'abril-20de maig)

Sabem que t'agrada l'aventura i com més complicada, millor. Avui es donaran circumstàncies perquè succeeixi. Cuida la imatge que donis en societat, avui tens molt a guanyar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui tornaran noves responsabilitats et sentiràs amb fortes ganes de dur-les a terme. Endavant, les coses noves t'estimularan i donaran èxits. Cuida els excessos.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Comentaris aliens a la teva voluntat i a la realitat es faran sobre tu, algú que semblava amic es transformarà en tot el contrari, obre les oïdes. L'atzar et donarà una bona sorpresa.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El realitzar algunes modificacions a la llar t'ajudaran a trobar més satisfaccions i un millor equilibri emocional. T'entendràs millor amb la parella. Sort en l'atzar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Sorgirà un viatge en el dia. Cuida més la teva economia i si algú et demana diners prestats pensa bé a qui ho dónes, més cautela. Arriben notícies d'amor i gaudi.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Hauràs d'harmonitzar amb les persones que t'envoltin o en cas contrari et trobaràs en una lluita permanent on a més de desgastar-te sortiràs perdedor, calma. Canvis en la teva llar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El costat sentimental de la vida t'aportarà un sense fi d'experiències, en la mesura que sàpigues aprofitar et satisfaran de felicitat. Avui domines tu només, segura nit apassionada.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Sorgiran problemes dins de la família en els quals hauràs de mostrar-te amb serietat si vols defensar el teu. Posa les cartes sobre la taula. Fermesa i decisió són les teves armes avui.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Tingues avui un detall amb la parella, família i pròxims no sols t'ho agrairan amb alegria sinó que tu mateix et trobaràs feliç i en plenitud. No és bon dia per a les finances.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Et veuràs inclinat a buscar l'èxit costi el que costi sense importar-te els mitjans. Segurament guanyaràs però feriràs en el cor a una persona pròxima, rectifica a temps en això.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Pensa avui més en tu mateix i deixa que els altres se solucionin els seus problemes. T'estàs esgotant tu sol i ningú t'agrairà els favors, viu més la teva vida. La parella ajudarà.

tracking