Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 22 de novembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Aconseguiràs estar més tranquil i veuràs que les coses comencen a fluir millor, fins i tot és possible que et diverteixis molt avui amb un amic que t'explicarà una cosa molt interessant, t'inspira per a provar coses noves.

Taure (20d'abril-20de maig)

Atén una trucada que portes esquivant fa uns dies, perquè et portarà una notícia que t'interessa saber. No és gens negatiu, el que passa és que a vegades et precipites en alguns judicis de valor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Bon dia en tot, però especialment a la nit, quan estaràs en molt bona sintonia amb la teva parella o amb amics. Ells seran els teus millors aliats per a xerrardistesament i fer-te oblidar l'estrès.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et convé buscar alguna ajuda en aquests assumptes domèstics que et resulten tan complicats o que et lleven temps d'una altra cosa. No és gens negatiu, és simplement que ja ha arribat el moment de fer-lo.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Fa ja temps que véns pensant que has de deixar de costat certes coses que no són apropiades per al teu organisme i en això portes tota la raó. Si t'ho proposes, notaràs els seus beneficis gairebé immediatament.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Gaudiràs d'un bon menjar o d'alguna cosa que et dóna plaer i que t'agrada molt i no t'importarà canviar de plans en l'últim moment per a poder fer aquestes coses. Demana ajuda a un familiar, no te la negarà.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Encara et falta una mica de temps per a poder fer aquest viatge que et faci retrobar-te amb algú a qui enyores profundament. Però mentrestant, et sentiràs acompanyat per altres persones i si no, cerca nous amics.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui és un dia apropiat per a fer contactes professionals que, encara que no immediatament, sí que et convé treballar per a una mica més endavant. És una manera d'obrir portes que et vindran molt bé.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Estaràs avui una mica cansat, potser perquè has dormit mal donant tornades a un assumpte que no és fàcil de resoldre i que no has comptat a ningú perquè creus que d'alguna manera no et comprendran.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Hi ha algunes persones que juguen amb les falsedats per a portar al seu terreny als altres i d'aquestes deus avui allunyar-te el més possible perquè poden fer-te alguna classe de mal. No escoltis paraules buides de debò.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

T'has adonat que no és bo per a tu seguir en el camí de certes ambicions que realment s'estaven ja convertint en una obsessió. Ara contemples la teva vida des d'un altre punt de vista.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui no et deixaràs portar pels nervis ni el mal humor perquè els esdeveniments estarana favor teui estaràs positiu, optimista i amb forces de sobres per a afrontar els assumptes que tens sobre la taula.

tracking