Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 20 de novembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Tindràs molta energia i optimisme per a enfrontar qualsevol repte que es presenti. És un dia per a buscar nous ideals, nous somnis i estructurar-te per a fer-los realitat.

Taure (20d'abril-20de maig)

Aquest serà un dia per a actuar i posar en marxa algun projecte que tinguis al cap. Et convé cooperar amb uns altres perquè et donaran idees i aprendràs altres maneres de fer.

Bessons (21de maig - 20de juny)

És molt possible que hagis de fer altres plans pel canvi d'opinió d'altres persones. De tota manera, la teva vida social i les teves relacions seran avui molt estimulants.

Cranc (21de juny -22de juliol)

En el treball, et mostraràs servicial i protector i et deixaràs guiar per la teva intuïció. La lentitud en la qual es desenvolupen alguns assumptes no significa que vagin a sortir malament.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Es potencia la teva imaginació, creativitat i fantasia. Estàs més sensible i disposat a escoltar als altres i, encara que no sempre els entendràs, la teva actitud serà molt valorada.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et mostraràs sensible a les necessitats dels altres i afavoriràs el bon ambient en la teva llar. És important que mantinguis el diàleg i que respectis les opinions alienes.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Hauràs de fer desplaçaments i parlar amb molta gent. Estaràs molt actiu. Sé franc en comunicar el que penses i et guanyaràs la confiança dels altres.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

L'economia serà un tema que no podràs eludir. Està bé que revisis el teu pla de pensions o d'estalvis i, si tens un negoci, fes un major ús de les noves tecnologies.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

En el laboral, hi haurà molta comunicació i noves idees. Influiràs en els altres per la teva gran inspiració, però tracta de no salvar a uns altres de les seves responsabilitats.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Realitza algun canvi en el teu lloc de treball que et permeti sentir-te més a gust i veuràs com repercuteix en un millor acompliment. Avançaràs molt en el que et proposis.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

És un dia de molta activitat laboral i, si treballes en equip, tindràs alguna sorpresa. La claredat en les comunicacions serà molt necessària perquè les coses surtin bé.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Has posat molta energia i esforç a aconseguir els teus objectius professionals i ara podràs veure alguns resultats. No et quedis amb l'antic i el segur; renova't.

tracking