Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 19 de novembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La parella no serà del tot comprensiva, no intentis pressionar massa i aconseguiràs millors resultats. El mateix succeirà en el treball. Amb diplomàcia avançaràs.

Taure (20d'abril-20de maig)

Si desitges aconseguir una millor situació o un avanç en la teva professió aprofita el matí per a iniciar els teus contactes i convèncer als altres. Hi haurà un fort atractiu.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Projectes i bons consells per a ampliar més el teu camp d'acció no faltaran en la jornada on amistats i família s'adequaran a les teves inquietuds. La sort i l'atzar acompanyen.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tot el dia et trobaràs feliç i amb ganes de transmetre la teva alegria. Els millors moments els passaràs en la intimitat. Cuida la teva alimentació. Guanys inesperats.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Estàs estranyant la forta afectivitat al la que estàs acostumat. No creguis que és la parella la que falla. Potser tu mateix et vas inclinar a evadir alguna responsabilitat, medita més.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Tens tota la intenció de saltar-te les obligacions i deures d'avui. Si ho fas no passarà res, però al final et trobaràs sense ser comprès. Hi haurà bones sorpreses en el treball.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Aprofita el matí per a complir amb aquesta persona que fa temps no veies i que tant t'estranya. Rebràs i faràs trucades a persones estimades. Arribaren diners que no esperaves.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Continua en la teva labor i no permetis que ningú interrompi la teva atenció als objectius que et planteges. Possibles problemes d'insomni. Amb la parella hi haurà estabilitat.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

T'enfadaràs amb un amic o familiar per no realitzar tots els teus desitjos. No culpis als altres avui de les seves fallades i analitza millor el teu comportament. Sorpresa passional a la nit.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Si notes que la situació es torna contra tu esforça't a cedir una mica sobre totes les coses i escolta consells. Arremetre contra tot no serà bo paciència, tot arriba.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Excel·lent jornada per a ampliar el teu cercle amistós i ser el centre d'atenció. La teva comunicació amb els altres serà fluida. Rebràs un regal o agraïment.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Et sentiràs ansiós i això perjudicarà el teu rendiment en tots els plans si no et controles una mica. Tracta d'ordenar les teves idees de manera estricta. Més tranquil·litat, pensa les coses.

tracking