Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 18 de novembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Aprofita la jornada per a entaular noves relacions i contactes en la teva àrea professional, la sort t'acompanyarà. Cuida en els viatges la teva precipitació i voler guanyar sempre.

Taure (20d'abril-20de maig)

Et veuràs obligat a controlar els teus nervis en els teus assumptes socials, en cas contrari perdràs una amistat. Evita els enfrontaments amb tots els pròxims. Nit més tranquil·la.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Terceres persones voldran reprimir les teves accions i desitjos. Si no entres en conflicte i actues amb diplomàcia obtindràs tots els resultats. Aprofita el teu magnetisme i poder eròtic.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Aguditza el teu enginy al màxim ja que avui se't presentaran nombroses oportunitats i nous projectes per al teu futur. Posa els peus en terra i tria bé en l'amor i els diners.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Si aconsegueixes eliminar del teu entorn a persones negatives i poc estimulants avançaràs molt en la teva conquesta de l'èxit. Confia més en el teu bon fer i que la sort t'acompanyarà.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Si ho penses fredament veuràs que totes les coses estan a l'abast de la teva mà, només et fa falta accentuar el teu poder de decisió. No deixis passar les oportunitats presents.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

El teu món sentimental es veurà potenciat tota la jornada. Atrauràs iel teu magnetisme suma facilitat. Però ull amb els excessos que facis. Si condueixes, més cuidat.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Et veuràs en la situació de prendre una dura determinació amb una persona. No perdis el temps amb sentimentalismes i actua directe, serà el millor remei per a tot.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Serà una jornada complicada al principi, per a després deixar passo a un munt d'experiències i solucions que donaran l'èxit i la satisfacció en tot. Passions fàcils.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Vés amb compte amb els nous coneguts i associats, et prometran moltes coses però tot de paraula. Assegura't més de tot i no gastis ni donis diners encara que t'ho demanin de genolls.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Hi haurà un desplaçament que t'aportarà bons moments i satisfaccions professionals. No prenguis decisions ràpides i tot sortirà al teu gust. L'atzar t'acompanyarà avui.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Va sent hora que trenquis amb aquesta monotonia que t'embarga. Avui coneixeràs a algú que et farà oblidar les penes. No et reprimeixis i avanci en tot, fins i tot la passió. Fermesa.

tracking