Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 17 de novembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

L'excitabilitat que demostraràs serà font de conflictes. D'una banda seràs centre d'admiració, uns altres et criticaran amb força. Mantenir-te en un segon pla el millor.

Taure (20d'abril-20de maig)

No temis pels teus assumptes econòmics que protegits estan. Les relacions íntimes es veuran augmentades ja que els teus desitjos sexuals no tindran límits en aquest dia.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Hi haurà variacions en els teus sentiments i el teu pitjor enemic serà la distracció. Hi ha facilitat perquè perdis documents o papers. L'atzar i la sort t'acompanyaran avui.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et costarà bastant el concentrar-te en la teva labor, això no llevarà per a res els suculents beneficis que podràs obtenir de les teves activitats professionals. Atzar i fortuna del teu costat.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Cert nerviosisme que acusaràs durant la jornada et farà perdre una bona oportunitat en el teu treball. No portis els teus nervis a la llar. Tranquil. Cuida la teva dieta alimentosa i el descans.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Bon moment per a afermar la teva carrera o labor professional. Tindràs a caps i superiors de la teva part que acompanyaran les teves idees i donaran suport als teus projectes. Aprofita tot el nou.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Tot el que vulguis rellançar-te i proposar a nivell de treball o inversió material inicia-la avui amb totes les ganes i esperances. Tindràs les ajudes necessàries. Viatges rendibles.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Són molt possibles els teus enfrontaments amb persones superiors o familiars que no estaran d'acord amb els teus plans i això endarrerirà la teva activitat laboral. Nit ardent.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et projectaràs a un alt nivell sigui en el teu treball o en el teu mitjà social. Aprofita i no et quedis curt en les teves exigències i planteja-ho tot avui. Els astres estan del teu costat, per totes.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Jornada bastant fatigosa en el que correspon a treball i relació amb la gent. Tots et semblaran uns pesats però al final trobaràs subtils compensacions. Relaxa't i gaudeix.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La jornada laboral transcorrerà amb normalitat l'ambient que es trobarà alterat serà el social a causa de comentaris poc clars. Cura. Bon moment per a detalls amb el teu amor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Podràs portar a bon terme tots els teus projectes si permets un ampli marge d'acció als teus col·laboradors directes. Tranquil, el teu mèrit continuarà brillant. En amor paciència.

tracking