Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 16 de novembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Sorpreses en el pla financer amb despeses de la llar per sobre de les possibilitats t'empenyeran a buscar ajuda en persones pròximes. En el teu cercle d'amistats trobaràs la solució.

Taure (20d'abril-20de maig)

Menys tensions ambientals i major tranquil·litat en els assumptes professionals aportaran una jornada diferent on podràs gaudir de bons moments. No critiquis a tercers.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Sorgiran problemes amb la família política o amb els amics a causa de comentaris fora de lloc. Hauràs de mostrar-te amb dolçor i sincerar-te. Reinici d'un amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els teus sentiments estan en alça i per dins sents una gran necessitat d'expressar i canalitzar les teves vivències. Bolca't en la parella i guanyaràs el doble. Sort en viatges i amb l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui despertarà en tu una naturalesa molt apassionada i fins i totluxuriosa que et costarà controlar. Els altres veuran en tu una personalitatavasallante. La sort acompanya en tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva imatge brillarà més que de costum, fins i tot notaràs com a persones allunyades s'uneixen a tu per a aprendre coses noves. Apareixeran projectes molt avantatjosos per al teu futur.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Intenta per tots els mitjans no precipitar-te en les teves decisions, encara no és temps de decidir-te en alguns aspectes de la teva vida i molt menys els relacionats amb l'amor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Estàs en un bon moment i pots aconseguir dels altres tot el que et proposis, però no facis parenceries o seràs víctima de gelosia. Bon moment per a viatges i projectes.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Canvis bruscos en el teu comportament provocaran situacions tibants tant en la parella com amb amics. Pren-te el dia pausat i no forcis al teu organisme amb excessos.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Dia tranquil en el laboral, no obstant això el teu cor batega més fort del normal i la teva necessitat d'amor s'accentuarà més. Nit amb sorpresa, si busques passió la trobaràs, llança't.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No permetis que alteracions d'ordre laboral i fora de la teva vida privada compliquin la teva relació de parella per donar excessiva importància a assumptes de tercers. Centra't més en lo teu.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La llar i la família cobraran importància fonamental en la jornada on et trobaràs a les teves amples. Els moments seran agradables i plens de fets feliços. Despertaràs passions.

tracking