Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 14 de novembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Es van esvaint les tensions i sobresalts dels problemes passats. La teva intel·ligència torna a funcionar plenament i et trobaràs en plena forma. Avui tu pots, ves per totes ja.

Taure (20d'abril-20de maig)

Desplaçaments sorprenents canviaran els teus plans i t'ajudaran a trobar-te millor i a descobrir moments nous i agradables amb els pròxims.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Intenta relacionar-te el més possible avui. Si ho fas aconseguiràs connectar amb persones d'allò més pintoresques que alegraran la teva vida i aixecaran el teu ànim.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Un amor secret rondarà prop teu. El teu magnetisme personal atraurà fortament al sexe oposat creant situacions molt ardents. Sort en l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Els teus sentiments es veuran més motivats i necessitaràs compensar amb algú les teves necessitats. La parella es mostrarà una mica distant però podràs conquistar-la, el teu poder seductor complert.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No entris en discussions d'uns altres ni et fiquis en assumptes aliens. Els teus consells no seran ben entesos i acabaries per ser el culpable de tot. Deixa't voler i la sort dirà.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Serà una jornada on tota l'activitat serà desenvolupada amb molta facilitat per part teva. Veuràs solucions fàcils i aconseguiràs avançar molt en tot. Sorpresa feliç en la llar

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Amistats o companys de treball aportaran beneficis i ajudes als teus objectius. Bon moment per a demanar millores o començar una associació nova. El teu magnetisme segueix en alça.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No et precipitis a actuar abans que els altres, guarda't l'última paraula en tot i trauràs majors beneficis. Actua amb estratègia i fredor. Mesura més avui els excessos en tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Abans de començar a fer la teva tasca reflexiona amb qui t'ho jugaràs tot, només confia en la teva capacitat i perseverança. Sorpresa en l'amor que et farà canviar plans i emocions.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Cuidat amb les tensions i l'acumulació de treball que t'alteraran i no et deixaran veure les coses amb perspectiva. Si inverteixes en amor o diners perdràs, espera millors moments.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Els assumptes financers cobraran molta importància i hauràs d'administrar diner que no és teu. Inverteix si desitges ja que sabràs fer-ho molt bé. Avui tens a la teva estrella a favor.

tracking