Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 13 de novembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Hi ha qüestions de naturalesa pràctica que estan bloquejades i costa posar-les en marxa. És important que provoquis els canvis que estàs esperant que es realitzin.

Taure (20d'abril-20de maig)

Bon dia per a acaronar-te i donar-te petits capritxos. Vés amb compte en formar-te una opinió, ja sigui sobre una persona o sobre un assumpte, perquè la teva visió no és massa clara.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Podràs calmar la teva ment a través de la pràctica de l'exercici físic o de la meditació. Tens uns assumptes que tractar amb la teva parella i, encara que els evitis, no desapareixeran.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els obstacles en el treball se salvaran amb comunicació, informació i la disposició a col·laborar perquè es puguin agilitar els assumptes. En l'amor, serà millor dialogar

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui et sentiràs pessimista respecte a la teva situació econòmica, però en comptes de deixar-te portar per la negativitat, aprofita el temps, reflexiona i organitza millor les teves finances.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

És possible que visquis moments de tristesa. Intenta enfocar-te en el positiu que està succeint en la teva vida. Et sentarà bé fer un volt i parlar amb els teus amics.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Està bé que et defensis de les crítiques que consideris injustes, perquè si calles per no barallar-te acabaràs sentint-te malament. En el treball, avui valdrà la pena esforçar-se.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El suport d'una amistat t'ajudarà a passar un dia en què el teu ànim estarà una mica baix. És moment de renovar-se en el treball incorporant novetats i creativitat.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui faràs el teu treball amb minuciositat, perseverança i enginy. La teva energia no estarà tan alta com és normal en tu, així que no forcis la màquina i descansa tot el que puguis.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Si dónes molta importància als petits detalls, perdràs de vista el conjunt i et desanimaràs creient que no vas en la direcció correcta. Bon dia per a l'amistat.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Et serà difícil portar la rutina, però, afortunadament, tens uns companys i uns bons amics que et faran el dia més suportable. En el treball, aconseguiràs èxits.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En el terreny professional, et sentiràs decebut per la manera d'actuar d'altres persones. El positiu és que no deixaràs que t'afecti en excés i continuaràs confiant en tu.

tracking