Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 12 de novembre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Bon moment per a fer una escapada romàntica i, si no tens parella, per a dedicar-ho a algun dels teus passatemps favorits; a més, avui podries descobrir algú nou.

Taure (20d'abril-20de maig)

Tot el que facis en la teva llar t'asseurà bé i serà un èxit, sigui fer aquests arranjaments necessaris, descansar llegint o escoltant música, o cuinant per als teus convidats

Bessons (21de maig - 20de juny)

Necessites canviar una mica la teva rutina, Bessons, i l'ideal seria passar aquest dia en un lloc diferent a l'habitual. Participaràs en converses animades i enriquidores.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Recorda que les presses no són bones, sobretot, quan vols fer les coses bé. Ves pas a pas, Càncer, i considera els detalls per a assaborir més cada minut del dia.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Aquest dia és un dia de passió, aventura i romanticisme, però també, de tranquil·litat i derelax. Aquests ingredients seran la mescla ideal per a no avorrir-te en absolut.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Estaràs una mica nostàlgic i et vindrà de gust tirar la vista enrere, tal vegada, mirant velles fotografies. Per un dia, no controlis tant i deixa't portar pel que et vingui de gust fer.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Dispontea preparar un pla diferent que trenqui amb la inèrcia. El canvi i la novetat t'estimularan i acabaràs el dia totalment renovat i content.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui prendràs la iniciativa i buscaràs el pla que més t'agradi. Estarà bé que miris pels teus interessos i, en mostrar seguretat en tu mateix i carisma, els altres et seguiran.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Aquest és un bon dia per a passar-lo fora de casa o fer un petit viatge, Sagitari. Les teves relacions milloraran si compartiu activitats que us diverteixin i si us comuniqueu més.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

És hora de cuidar les teves relacions familiars visitant a aquests parents que fa temps que no veus. Viuràs tot intensament i, en l'amor, és un dia de passió i sensualitat.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

El teu desig de portar la iniciativa molestarà a algú de la teva família i la millor manera de passar un excel·lent dia serà unint forces. No us oblideu de tenir-ho tot organitzat.

Peixos (20de febrer - 20de març)

L'activitat física com l'esport o el ball t'ajudarà a sentir-te millor. A pesar que hagis organitzat el dia, tindràs un canvi de plans que serà favorable per a tu.

tracking