Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 11 de novembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El dia transcorrerà sense grans sobresalts i arribaràs a entendre't millor amb família i amistats. La teva energia estarà en alça. Els desplaçaments seran rendibles, un amor t'espera.

Taure (20d'abril-20de maig)

Nega't en rotund a signar documents o a donar la teva paraula per a nous projectes. Et prometran molt i tot quedarà en falses il·lusions. Analitza tot molt, fins i tot en l'amor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La jornada serà alguna cosa aclaparadora en les relacions amb la societat. Dins de la família trobaràs el millor dels equilibris. Arribaran notícies que canviarà els teus plans a millor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tingues més paciència i no vulguis menjar-te o dominar al món del matí a la nit. Si necessites canviar la teva vida per alguna cosa, excitant aprofita el teu magnetisme personal. L'atzar amb tu.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Podrà ser un d'aquells dies en què ni la parella ni família es posin d'acord amb els teus plans de diversió o descans. Simplement actua amb educació i guanyaràs més. Arriba diners per atzar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El pla econòmic de la vida porta un curs molt positiu i et portarà situacions d'avanç i privilegi en el professional. Prepara't per a un dia molt excitant, el teu magnetisme atraurà amor.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui la teva imatge personal estarà en alça i serà una jornada on veuràs amb els teus propis ulls fins a quin punt el teu magnetisme pot arribar a influir en els altres. Canvis a la llar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Medita els passos i decisions a donar en el terreny professional no descuidis ni gens ni mica a l'hora de prendre una determinació o signar contractes. Escolta els consells de tots.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Deixa que sigui la teva intuïció la que governi les teves decisions i accions a realitzar. Superaràs amb gran facilitat les trampes dels teus enemics. Molta sort en tot, els viatges donaran felicitat.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Guarda molt en el dia totes les teves coses personals, pot haver-hi algun descuit per part teva i crear-se un rebombori al teu voltant. La nit ofereix sorpreses en l'amor que captivaran.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No és bon moment per demanar ajuda o exigir més als altres. Apareixeran impediments per a la comunicació amb la parella o família política. Sort en l'atzar i viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui et sentiràs molt orgullós de les paraules que et dediquin i per les atencions que et prestin. Però atenció, no deixis que se't posin al capdavant. El teu magnetisme atraurà l'amor.

tracking