Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 9 de novembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Vigila en crear-te enemics gratuïts entrant en discussions amb els més propers. Et beneficiarà quedar-te en un segon pla. Paciència, tot al seu temps.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva energia està en alça i notaràs la necessitat de fer quelcom fora del comú. Les aventures romàntiques seran fàcils i molt ardents. Guanys fàcils. Aprofita la sort d'avui.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Vindràn a la teva ment molts records del passat, intenta esborrar-los i mira el futur amb més esperança, és la clau. Noves passions i facilitat per conquerir parella.

Cranc (21de juny -22de juliol)

No facis cas omís a advertències d'éssers estimats. Aquí estarà la clau de l'èxit. Apareixen nous projectes. Hi haurà sort en l'atzar. La teva mirada serà sensual i magnètica.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva expressivitat serà màxima junt al magnetisma fora de lo normal que et farà estar al centre de totes les mirades. Guanyaràs l'amor d'algú fogós. Neix en tu un nou món.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

En totes les activitats tindràs el suport total dels més propers i els resultats es veuran immediatament. L'amor i la passió avui hauran d'esperar. Retrobament amb algú especial.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Repassa bé la teva agenda d'activitats i observa si no estàs oblidant quelcom important. Els oblits poden ser perillosos. Vigila amb els viatges. Bona jornada per invertir.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui serà una jornada molt agradable i activa. Els teus interessos professionals es veuran empesos a nus interessos i fites. La sort estarà de la teva part, mantén-te ferm.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Durant la jornada d'avui hauries de cuidar una mica més la teva ment i el teu cos. Una dieta equilibrada i un bon llibre et salvaran de cometre erros. Relaxa't, avui millor esperar.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui serà l'inici de noves i interessants activitats en les quals tindràs un paper molt destacat. Pensa més en positiu i et sortirà tot a favor. Cura si condueixes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

L'ambient a casa serà tediós, però aviat acabaran les penúries. El teu contacte amb la societat augmentarà i t'enriquiràs d'experiències i passions. Arriben diners fàcils.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Apareixeran en l'àmbit professionalnousi interessants projectes dels quals en trauràs benefici. Aprofita tot el que arribi, la sort està amb tu. No menyspreïs res nou.

tracking