Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 8 de novembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Et mouràs d'un costat per a un altre sense saber realment el que vols. Creuràs que ningú et comprèn, escolta els consells i trobaràs calma. Reparteix les teves responsabilitats en tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

Avui tindràs una gran capacitat de treball i apareixeran nous contactes en tots els camps. Sorgiran petites dificultats que tindran solució.

Bessons (21de maig - 20de juny)

És molt possible que es produeixin importants canvis en l'àrea professional que et portin a reorganitzar el teu futur, deixa que tot succeeixi per si sol. En la llar sorpresa romàntica.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Para esment a les noves persones que et presentin, entre elles hi haurà algú que farà un tomb important en els teus sentiments. S'ampliaran les teves possibilitats en el treball.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El teu estat físic es veurà una miqueta disminuït a causa de tensions acumulades. Pren-te un respir i dedica el dia per a tu només. No abastis més. Pren-te les coses amb tranquil·litat.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

En la jornada mostra't liberal i deixa que els altres t'ajudin amb consells o amb obres, t'evitaràs enfrontaments i guanyaràs amics. Si et centres més en lo teu arribarà l'èxit.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Assumptes relacionats amb familiars pròxims centraran la teva atenció. És fàcil que apareguin problemes de diners, no cedeixis o arribaràs a perdre en les teves finances. Viatges feliços.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Un fort nerviosisme se't presentarà en les ocasions en què et connectis amb nous coneguts. Si et controles aconseguiràs fer-te amb tots els objectius. Sort en atzar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tindràs notícies en el pla laboral i això accentuarà el teu èxit. El teu cercle social acompanyarà les teves iniciatives. En els viatges trobaràs un sense fi d'oportunitats. Dia de sort.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Dins de la jornada podràs demostrar que la teva rapidesa de reflexos coneixements i intel·ligència et portaran a un èxit segur en qualsevol camp. Hi haurà sort en les teves accions.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Rebràs una agradable sorpresa que per inesperada farà variar els teus plans. La teva comunicació amb els altres serà profunda i plena de matisos. Sort en viatges i en l'atzar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Viuràs una situació tibant sense haver-la potenciat. Hauràs de fer ús de tota la teva diplomàcia per a evitar que l'assumpte vagi a més. Cuida la teva imatge. La parella et comprendrà.

tracking