Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 3 de novembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Es donaran amb facilitat desplaçaments per motius sentimentals. La jornada en la part laboral es donarà sense grans sorpreses. Rebràs un regal. Situacions sorprenents en l'amor.

Taure (20d'abril-20de maig)

És el dia per a mostrar la teva magnanimitat de manera paternalista amb tots aquells que han demostrat afecte cap a tu. En el teu treball seràs recompensat àmpliament. Sort en l'atzar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Llargues estones agradables en la intimitat i fins i tot en secret matisaran la jornada. Els teus instints passionals com de protecció es veuran sublimats. Rebràs una sorpresa.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Se t'acumularà treball endarrerit i voldràs portar-ho tot tu només. Perd la por de demanar ajuda i tot serà més lleu i suportable. Deixa la timidesa i arribaràs a l'èxit.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Alguna cosa t'està mobilitzant internament i et sentiràs amb ganes d'acaparar-ho tot. Podràs aconseguir els teus objectius sempre que no siguin d'amor. Reflexiona abans de prendre decisions.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Molta atenció ja que podràs tenir algun parany al teu al voltant relacionada amb les teves amistats. Tracta de divertir-te ja que la malenconia et deprimirà.Sigues ferm en les teves idees.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Si vols mantenir la calma a la teva al voltant no entris en discussió o comentaris que et portaran a una batalla campal. No portis les teves tensions laborals a la llar. Més cura si viatges.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Els teus sentiments i desitjos per molt de temps ocults sortiran a la llum, no sols potenciats per la seva força, també per les circumstàncies que t'obligaran. Fort magnetisme sexual.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

En la jornada hauràs de dedicar-li molt del teu temps a algun vell amic o familiar. Guanyaràs en experiències i vivències. Els teus plans i projectes es faran ferms i reeixits.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Durant el dia et tocarà treballar fort referent al laboral. Endavant, pots amb això i molt més. Confia en els teus companys. Rebràs una anomenada sorpresa que alegrarà la teva vida.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Segueix avui en la línia d'actuació, sense precipitació i sense donar tant la nota. És preferible passar desapercebut i fer el teu propi joc. Vigila l'economia. No et deixis influenciar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En l'amor t'exigiran més i no estaràs d'acord. L'ambient familiar serà una càrrega per a tu. A última hora tot s'haurà solucionat. Jornada intensa en el que a treball es refereix.

tracking