Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 30 d'octubre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

En l'últim moment arribarà la persona oportuna la qual orientarà totalment la teva vida i assegurarà l'èxit. Dia amb sort en el social i l'atzar. Aprofita la jornada per a avançar en tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

Avui deixa't portar pels teus impulsos i viuràs emocions que per temps no oblidaràs. El teu magnetisme estarà de gom a gom i generarà passió per on vagis. La nit promet plaer.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Durant la jornada intenta llevar-te comptes o assumptes pendents. Millorarà la teva vida sentimental i trobaràs a la persona indicada. Nit agitada de sexe i desenfrenament, prepara't.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els viatges i contactes estaran plens de bones emocions i sorpreses. Si no tens parella avui amb el teu gran magnetisme captivaràs al primer que desitgis. Sort en atzar i negocis.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui desconfia de tot allò que t'ho pintin de color de rosa. Confia només en les teves capacitats i la teva intuïció. Avui la teva fermesa serà l'èxit. En l'amor el teu tindràs l'última paraula.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Feliç jornada, en la vida de família aportaràs alegria i bons moments per a tots. Gaudeix de les coses i no pensis en ahir. Canvis positius en la llar i en la teva àrea laboral.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Controla avui més la teva economia per les fortes despeses dels últims dies, aplica més rigidesa en allò monetari. Possible gelosia de la parella, cuida més les paraules iaporta-li més manyagues.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Acaronar més la teva imatge personal t'aportarà avui satisfaccions. Despertaràs l'enveja de molts i la passió en algú que et desitja fa ja temps. Prepara't per a una nit passional.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Jornada molt activa en el social i aventurer. La teva mirada serà magnètica i atrauràs l'amor d'algú molt especial. Arriben diners per l'atzar o bona inversió, economia en alça.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Cerca avui gent divertida afí a tu i gaudeix més del que tens, necessites canviar hàbits i buscar nous horitzons. Avui és un dia on aquestes premisses serà fàcils d'aconseguir.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Estan en un moment de canvi i aquests et beneficiaran molt. Qualsevol activitat a l'aire lliure t'asseurà bé i aclarirà les teves idees. Canvia el ritme i ho agrairàs en tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

S'aproximen importants canvis en la teva activitat, prepara't perquè si confies més en la teva capacitat aconseguiràs èxits totals. En l'amor sorpreses i la teva necessitat amatòria augmentarà.

tracking