Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 29 d'octubre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El dia transcorrerà sense problemes excepte pel que fa a papers i documents. Algú te'n demanarà algun i no sabràs on es troba. En les teves relacions socials aniràs de guanyador

Taure (20d'abril-20de maig)

Moltes seran les tensions al fet que et veuràs sotmès avui en el treball. Procura complir el necessari i deixa la resta per a un altre dia. Intenta relaxar-te, la nit et donarà experiències eròtiques.

Bessons (21de maig - 20de juny)

T'arribarà una ajuda de la persona que menys t'ho esperes. El teu ambient laboral serà una cosa tibant i es produiran diversos canvis que tu no acceptaràs. La parella necessita més de la teva atenció.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tota la teva labor de fa temps serà avui recompensada per una persona pròxima a tu. Els petits problemes no faran mossa en els teus plans. Jornada plena en esdeveniments feliços.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Podràs fer un gran salt avui i molt important en la teva professió si t'ajuntes amb persones de prestigi. No et tanquis en un món i viu més. Llança't a tot allò que t'atregui.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Durant la jornada d'avui la parella se sentirà una mica molesta i els frecs o baralles seran fàcils. No diguis veritats a mig fer i utilitza paraules més suaus. Amb una mica de diplomàcia guanyaràs.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Algú espera una mica de tu i t'ho recordarà. La tensió en el treball serà alta, per això és recomanable que busquis relaxar-te d'alguna manera. Busca llocs i gent tranquil·la.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Llança't a l'activitat sense prejudicis ni temors. Avui tens tot al teu abast. No reprimeixis els teus sentiments i marxa a la recerca de la felicitat. No et mostris tossut amb els pròxims. Calma.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Les teves ambicions emocionals seran molt fortes i la parella estarà a l'altura dels esdeveniments. Avui podràs viure una aventura molt especial i vital.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Serà en els últims moments del dia quan et sentiràs a gust al costat dels amics i en la teva salsa. Deixa que voli la teva imaginació i oblida els moments passats, gaudeix.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No corris en les decisions si aquestes tenen a veure amb el teu futur professional. Una persona molt pròxima a tu et donarà la clau de l'èxit i el triomf. En el social sort i magnetisme.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Et sentiràs a ple rendiment i no hi haurà ningú ni res que avui pugui obstaculitzar les teves intencions. En l'amor és on hi haurà major sort. Cuida la teva salut i descans. Viatges feliços.

tracking