Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 25 d'octubre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Si actues precipitadament no obtindràs els èxits que avui pots guanyar. Pensa abans d'actuar i consulta primer als que t'envolten. Canvis en la llar i bones millores.

Taure (20d'abril-20de maig)

Els bons moments amb la parella es podran limitar si actues tan dominant com sempre. Si dónes una mica de llibertat guanyaràs per a tu el suport de tots. Diplomàcia ipicardíat'ajudaran.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Evita discussions amb terceres persones, et guanyaràs enemics gratuïts i molts problemes. En la llar seran fàcils les disputes i ruptures. Relaxa la teva ment i cos, ho agrairàs.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Empra més temps per als teus assumptes i no et deixis portar per les paraules o idees dels nous coneguts. Si et centres en el teu objectiu arribaràs a l'èxit. La nit promet passió.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Hauràs de controlar cert descoratjament que avui t'embargarà. Tant la parella com els amics t'ajudaran a això. Hi haurà despeses per sobre de les teves possibilitats. No prestis ni inverteixis diners.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et convindria canviar de tàctica per a aconseguir els teus objectius. Les persones que avui t'envoltaran no estaran molt d'acord amb tu. Aprofita el dia totalment.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Si et sents atabalat per l'ambient que avui t'envolta cerca una sortida ràpida en els passejos i viatges que en la jornada seran feliços. Amors fàcils amb nova gent que et faran feliç.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El teu desig amorós serà difícil de calmar avui. No et precipitis en les teves exigències en la jornada o més que trobar sexe trobaràs fredor. Nit molt moguda i plena d'erotisme.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tot el que avui emprenguis es resoldrà al teu favor i amb el mínim esforç per part teva. No tan fàcil se't donarà en l'amor on hauràs de lluitar fins al final, la recompensa serà total.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Els viatges i totes les activitats que avui emprenguis juntament amb amics i familiars t'aportaran molta felicitat. La parella es mostrarà molt més afectuosa i donarà suport als teus desitjos.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Domina avui els teus nervis, si et deixes portar pels teus impulsos podries fer mal a qui menys s'ho mereix. Calma i control són prioritaris en tots i cada moment. Arriben diners fàcils.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Bona jornada per a realitzar canvis en el teu treball o en la llar. Si et proposen un nou projecte no te'l pensis dues vegades, avui serà el teu dia per a arribar lluny, confia més en tu.

tracking