Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 24 d'octubre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Et veuràs obligat a resoldre problemes familiars que necessitaran de la teva enèrgica decisió. La teva capacitat creativa es potenciarà i facilitarà els teus èxits. Sort en l'atzar.

Taure (20d'abril-20de maig)

Jornada amb una vida emotiva molt forta. Els éssers més pròxims gaudiran de la teva presència facilitant-te les coses per al teu bé. Dia molt alegre i feliç en la intimitat. Vigila al conduir.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Et notaràs molt inquiet i amb profunds desitjos de realitzar desplaçaments. El teu afany per l'aventura es veurà avui més potenciat i sorgiran sorpreses. El teu cor necessita avui passió.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Totes les tasques i activitats que estiguin relacionades amb la llar o la família es manifestaran molt positives i fluides. El teu poder de comunicació serà fort i dominaràs a la gent.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El descans i elrelaxhaurien de ser avui les úniques metes a les quals hauries d'orientar-te. Cuida't dels canvis de temps i no exageris en els plaers i en menjars. Nit molt eròtica.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Canvis en el teu món familiar i fins i tot els teus propis sentiments optaran per nous camins. Intenta ser flexible en les teves idees i guanyaràs més. Un assumpte pendent es resoldrà al teu favor.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Jornada una mica tibant a causa del nombre d'activitats que et veuràs obligat a realitzar. Ningú millor que tu sabrà trobar les solucions a tot. La deessa de la fortuna et donarà sorpreses.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Dia on la teva vitalitat estarà per sobre de la mitjana. Et serà molt fàcil conquistar els sentiments dels altres de manera ràpida. La teva vida amorosa comença a créixer i les teves ànsies més.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tot no anirà el ràpid que desitges. Això podria en més d'una ocasió alterar els teus nervis i fer-te perdre els estreps, tingues més paciència. Si condueixes o viatges atenció als descuits.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La gent que t'envolta actuarà de manera vital i decidida cap a tu. En la mesura en què les compensis rebràs més solucions als teus assumptes. S'obren nous camins d'èxit.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Amb paciència i accentuant la diplomàcia serà la forma que arribis a resoldre els problemes d'avui. Estigues més atent però sigues ferm en la decisió. El que avui decideixis durarà molt.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Et mostraràs a tots amb una actitud molt alegre i espurnejant. Seràs el centre d'atracció i d'admiració de molts. Hi haurà sorpreses en l'amor, podràs ser conquistat sense adonar-te.

tracking