Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 22 d'octubre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

A la nit no et trobaràs amb el dinamisme normal en tu però el contacte amb els sers estimats i el sexe oposat, potenciaran les teves cremors passionals. Amor i aventures s'ajunten per al teu plaer.

Taure (20d'abril-20de maig)

Nombroses sorpreses t'arribaran en aquest dia que promet ser mogut. Seràs el centre d'atenció de molts i notaràs canvis importants en la teva relació. Un vell assumpte de diners es resoldrà.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus dots comunicatius es veuran molt potenciats. El contacte amb els altres et farà recordar vells temps augmentant la teva pasió. Atenció en els viatges, les distraccions seran vàries.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Sentiràs a la nit una agradable sensació de renovació en la teva persona i en les circumstàncies. L'amor estarà de la teva part i seràs correspost en tot. Magnetisme fort.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Al teu voltant giraran molts esdeveniments feliços. Vés amb compte amb els excessos o ho pagaràs. El teu magnetisme anirà en augment i naixeran amors ardents. És possible la gelosia. Calma.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El costat creatiu de la teva persona es veurà accentuat. Controla els teus nervis i no et precipitis en l'acció. Calma. Un excés de rigor en el teu actuar no serà bo. La nit promet intimitat i passió.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Brillaràs amb total plenitud. Sabràs atreure la mirada de molts i el teu magnetisme serà total. L'amor i els afectes es potenciaran en gran manera. Una notícia sorpresa canviarà els teus plans.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El contacte amb la gent et serà molt útil. Trauràs profit d'això. Familiars llunyans et donaran una agradable sorpresa. No t'entossudeixis en una idea fixa i deixa que les coses passin, temprança.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Notaràs vibracions positives de l'entorn. La teva salut t'acompanyarà bé però cuida els excessos en el menjar. Els viatges seran molt feliços i en ells coneixeràs a algú especial.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Intenta controlar cert mal humor que avui et vindrà. Oblida't dels problemes i viu intensament les emocions. No t'acceleris a l'hora de conèixer gent nova. Vigila en els viatges.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

S'ampliaran els teus contactes socials i és possible que neixi una nova relació. Els canvis en l'amor seran forts i apassionats. Sorpreses a casa i amb un ser estimat, posa't ferm en tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Serà una jornada molt activa des del punt emocional. Qui en realitat t'estima t'ho demostrarà apassionadament, lliura't a l'amor. Bon moment per a iniciar una relació forta.

tracking