Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 21 d'octubre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La vessant financera de la teva vida cobrarà major interès i t'arribaran bones propostes a nivell professional d'alt rendiment en el teu futur. Els astres estan de la teva part.

Taure (20d'abril-20de maig)

Intenta no forçar les situacions que avui afrontis per a no crear-te enemics i sobretot persones que et difamin. La nit promet ser molt excitant, prepara't.

Bessons (21de maig - 20de juny)

El teu atractiu personal es veurà potenciat en tota reunió social que desenvolupis en la jornada. T'arribaran confidències que utilitzaràs per al teu benefici. Guanyaràs amistats.

Cranc (21de juny -22de juliol)

El matí s'alterarà a causa dels teus nervis. Paciència a tots els nivells avui. Relaxa la teva ment i triomfaràs en tot. L'atzar t'acompanyarà donant-te una sorpresa. Cuida més la dieta.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

En la jornada coneixeràs, dins del teu cercle d'amistats, una persona que captivarà al teu cor. Ataca sense por i actua tranquil que portes les de guanyar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et veuràs obligat a realitzar unes activitats de poc interès per part teva i que penses que no seran rendibles. No realitzis bromes pesades avui. Atén més la teva parella, ho necessita.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Hi haurà canvis i novetats en el teu món casolà i uns tibants moments potenciats per persones poc afins a les teves idees. Desconfia de les coses fàcils. Una amistat t'ajudarà.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Serà una jornada bastant conflictiva amb els amics o companys. Només la teva bona voluntat i paciència salvarà la situació. Escolta els consells. Hi haurà canvis en la teva llar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No vagis en la jornada d'un costat a un altre volent realitzar moltes coses que no vas poder acabar o acabaràs mal parat. Relaxa't. Para esment als consells i actua amb fermesa.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Una persona s'allunyarà de tu de manera incomprensible. Et doldrà molt però com menys carreguis les tintes menor serà el problema. La nit promet. Arriba diners.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui rebràs compensacions emocionals que calaran molt forta en el teu cor. Algun pròxim arribarà a demanar-te un favor important. En la llar hi haurà felicitat i canvis a millor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Si has de concretar assumptes laborals o de contractes ocupa tot el matí, serà el millor moment. La nit utilitza-la per a intercanvis emocionals que arribaran ràpid.

tracking