Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 16 d'octubre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els desitjos de noves experiències es veurà limitat per la teva manera poc pràctica d'encarar els temes. Posa en ordre les teves idees i aconseguiràs més. Compte si condueixes.

Taure (20d'abril-20de maig)

La relació amb superiors i companys de treballserà una mica tibant però molt productiva. Amb una mica d'enginy i diplomàcia et guanyaràs el suport de tots. Arriben diners per atzar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Bon moment per projectar nous treballs i organitzar els ja començats. La teva visió dels negocis i les tasques en general serà òptima i rendible. La sort estarà amb tu, aprofita tot lo nou.

Cranc (21de juny -22de juliol)

No intentis posar límits a la teva creativitat o a l'expressió de les teves emocions. Viuràs moments més feliços si deixes que surtin del teu interior aquestes sensacions. Sort en atzar i inversions.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Es manifestarà certa tensió a la feina que perjudicarà el teu humor i et tornarà una mica rude en el teu tracte amb els altres. Tracta de ser més diplomàtic o perdràs.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les teves emocions estaran una mica desordenades i algunes actituds precipitades et portaran a fer uns passos que després lamentaràs. Més paciència en la teva forma d'actuar avui. Arriben diners per atzar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Cuida molt les teves paraules i l'intentar criticar l'acció

d'altres persones, sobretot si aquestes estan per sobre de tu. T'enfrontaràs i no guanyaràs res. Calma, avui confia més en la teva intuïció.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Alts i baixos emocionals et conduiran a comportar-te de manera impulsiva i poc agradable. Sortiran a la llum vells problemes que et convindria analitzar amb calma. Reflexiona.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Para compte amb la teva forma de tracte amb els pròxims. Els altres notaran en tu cert grau de fredor i tractaran d'evitar el contacte directe. Tingues avui més compte en conduir i en viatges.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Una jornada plena d'energia vital que et portarà a buscar nous objectius i a plantejar-te noves metes. Gaudiràs en tot moment del suport incondicional dels qui t'envolten. Dia de sort.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Seria molt recomanable que adoptis una actitud diplomàtica si no desitges entrar en conflicte amb els socis o parella, hi haurà lluita per veure qui pot més. Amb idees clares arribaràs lluny.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Estaràs en una situació privilegiada per a fer-te amb el domini de totes les situacions. Però no temptis tant a la sort i roman en una actitud oberta. La parella et necessita més a prop.

tracking