Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 14 d'octubre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui la teva vitalitat serà molt forta però estaràs procliu a extralimitar-te en la teva acció. Tant en l'amor com en la professió hi haurà desacords, deixa't voler i guanyaràs més.

Taure (20d'abril-20de maig)

Els planetes avui potenciaran tot el teu cabal emotiu i et possibilitaran l'expressar tots els teus instints. Hi haurà una gran harmonia entre el que desitgis i obtinguis. Jornada amb sort.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Només serà la teva capacitat intel·ligent la que t'ajudi a sortir dels conflictes emocionals. El teu poder comunicatiu arribarà profundament als altres. És el moment de prendre decisions.

Cranc (21de juny -22de juliol)

És recomanable controlar l'energia nerviosa, avui serà una jornada de molta activitat i amb presses. Intenta realitzar cada cosa en el seu moment. L'atzar i la sort del teu costat. Temprança.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Jornada més aviat passiva i on l'ajuda dels altres serà de vital importància. Cuida més les teves relacions emocionals i socials, d'això depèn el teu èxit a curt termini. Fermesa.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Són fàcils les aventures romàntiques i augment del contacte amb altres persones. Les emocions seran fortes i canviaran els teus plans. Posa més atenció a la dieta i si avui has de conduir.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

El teu encant personal fomentarà l'enveja d'algunes persones. El teu poder comunicatiu aportarà més vivències i interessants experiències vitals. És un dia per a triomfar en tot i més.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Estaràs sotmès a una alta tensió nerviosa, sortiràs d'ella amb facilitat si actues diplomàticament i no et deixes portar per arravataments. La nit arriba carregada d'amor i passió.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Jornada molt feliç si dediques més temps a la vida familiar. L'entorn social serà gratificant però fet i fet et crearà problemes, selecciona avui millor les teves amistats. Temprança.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Serà un dia en què tu podràs decidir tot el que vols viure. Els astres acompanyaran les teves decisions i l'amor se't presentarà ‘en safata’. Si condueixes posa més precaució.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Són possibles discussions amb pròxims per assumptes econòmics. Si actues amb diplomàcia tindràs els objectius que cerques. Sorpresa en la llar que canviarà plans. Sort amb l'atzar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva ment estarà molt clara sobretot a l'hora de decidir el camí que més et convingui. Si li fas cas a la teva intuïció et sortirà tot brodat. Fins i tot en l'amor estàs d'enhorabones.

tracking