Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 10 d'octubre de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Viuràs certa pressió del sexe oposat, no és convenient que saltis com una fera defensant-te, però tampoc deixis que canviïn els teus plans. Diplomàcia i fermesa t'ajudaran avui.

Taure (20d'abril-20de maig)

Et veuràs obligat a gastar molta energia i fins i tot diners en assumptes de la llar per a satisfer el gust d'altres. El resultat serà excel·lent per la teva bona organització. Temprança.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No et frenis si avui et ve de gust divertir-te en gran, tindràs tot de la teva part, la nit és teva. Despertaràs passions per on vagis,

la teva mirada serà magnètica i eròtica.

Cranc (21de juny -22de juliol)

El teu nivell de descans millorarà i tindràs més facilitat per a relaxar-te i desconnectar dels vells problemes que t'atabalen. L'amor i l'atzar estaran de la teva part, prepara't.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Bones notícies que t'obriran les portes a activitats i nous cercles. Si has d'emprendre un viatge posa en pràctica la paciència i ordre. La sort i l'atzar estaran amb tu.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Una vella amistat reclamarà avui la teva ajuda i estaràs disposat a prestar-la. Veuràs que tot i teniraltres ocupacions pots amb

tot. Retrobament amb algú especial.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui l'amor no et tractarà tan bé com desitges, però succeiran esdeveniments que possibilitaran avançar socialment i econòmicament. Centra't en allò que és material i veuràs l'èxit.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Controla el teu temps de descans o et veuràs sotmès a un fort estrès que complicarà el teu rendiment general. La precipitació serà molt negativa. Compte si condueixes.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

S'aproximen despeses inesperades però que t'aportaran en un futur interessants recompenses. Avui has d'aprofitar la sort i el teu magnetisme personal que està pujant. Fermesa.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui apareixeran enemics o situacions una miqueta enutjoses, no pateixis per res, tot s'anirà solucionant com per art de màgia. Bon

moment per realitzar canvis en la llar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

A part de la teva vida quotidiana, on et trobaràs amb bons aspectes, el teu afany d'aventures et portarà a realitzar alguna cosa secreta en l'amor. Avui l'atzar et donarà una bona sorpresa.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Si vols endinsar-te en experiències amoroses fortes avui és un dia on arribaràs amb facilitat a poder potenciar-les i fins i tot a mantenir-les per molt de temps. Arriben diners fàcils.

tracking