Diari Més

El teu horòscop d'avui: 8 d'octubre de de 2019

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Et mostraràs amb gran humor tot el dia encara que alguna persona voldrà limitar la teva felicitat, passa de problemes i tot anirà bé. Viatges feliços i molt rendibles amb romanç inclòs.

Taure (20d'abril-20de maig)

Centralitza les teves obligacions o et veuràs envoltat d'excessives responsabilitats i poca maniobrabilitat. La parella es mostrarà molt ardent. Nit amb sorpresa eròtica.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No et deixis portar pels teus impulsos a l'hora de les determinacions, sobretot si tenen a veure amb interessos financers. Amor sorprenent i passional. Compte si condueixes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Busca relaxi moments agradables amb persones tranquil·les. Els viatges i les excursions t'aportaran aquest equilibri desitjat. Moment d'invertir i ampliar horitzons en tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No intervinguis en les discussions amb tercers i dedica't completament als teus assumptes. En l'amor hi haurà novetats si desitges aventures. El teu atractiu personal et farà guanyar l'amor d'algú.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Trenca amb la quotidianitat regnant en la teva vida i viu amb intensitat aquests desitjos ocults que portes dins. Els viatges t'ajudaran. Mostra't liberal i guanyaràs. Nit passional.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Posa més força de voluntat per part teva i llança't a realitzar activitats a l'aire lliure. Els exercicis i la diversió t'estabilitzaran el teu ànim i ment. Compte avui amb les despeses.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Cuida més el teu físic exercitant tot allò que no fas normalment. Un viatge a la muntanya o a la mar t'aportarà coses boniques. Sort en atzar i en l'amor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et mostraràs molt romàntic i amb un gran magnetisme sobre el sexe oposat. Guanyaràs el suport i l'admiració de molts i la passió d'algú especial que ajudarà. Nit moguda.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Deixa una mica de costat les teves responsabilitats i llança't a l'aventura. Avui no hi ha riscos i molt per guanyar. Nit molt apassionada i amb sorpreses. Alt magnetisme i poder eròtic.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

En el teu cercle social apareixeran inquietuds motivades per gelosia o enveges. La parella sabrà defensar i comprendre tot el que facis i diguis. Compte avui si condueixes.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Aplica una dosi de força i calma, incloent comprensió, amb els teus més pròxims. La parella no entendrà les teves necessitats en principi, dóna-li temps. La teva temprança et farà tenir èxit.

tracking