Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 7 d'octubre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Si actues precipitadament no obtindràs els èxits que avui pots tenir. Pensa bé abans d'actuar i consulta primer als que t'envolten. Viatges feliços amb un retrobament d'amor.

Taure (20d'abril-20de maig)

Els bons moments amb la parella es podran limitar si actues tan dominant com sempre. Si dónes una mica de llibertat guanyaràs per a tu el suport de tots i més. Deixa't estimar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No entris en discussions o en assumptes de terceres persones, et guanyaràs enemics gratuïts i molts problemes. En la llar seran fàcils els frecs. Relaxa avui la teva ment i serà feliç.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Empra més temps per als teus assumptes i no et deixis portar per les paraules o idees dels nous coneguts. Si et centres en el teu objectiu arribaràs a l'èxit. L'atzar t'acompanyarà avui.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Hauràs de controlar cert descoratjament que avui t'embargarà. Tant la parella com els amics t'ajudaran a això. Hi haurà despeses per sobre de les teves possibilitats i descontrol, centra't en alguna cosa.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et convindria canviar de tàctica per a aconseguir els teus objectius. Les persones que avui t'envoltaran no estaran molt d'acord amb tu. Aprofita el dia per a aclarir conceptes i desitjos.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Si et sents una mica atabalada en l'ambient que avui t'envolta cerca una sortida ràpida en els passejos i viatges que en la jornada seran feliços. Amors fàcils i aventures amb nova gent.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La teva cremor amorosa serà difícil de calmar. No et precipitis en les teves exigències en la jornada o trobaràs fredor. El ‘joc’ amorós t'ajudarà més.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tot el que avui emprenguis es resoldrà a favor i amb mínim esforç per part teva. No tan fàcil es donarà en l'amor, on hauràs de lluitar fins al final, el que la segueix l'aconsegueix.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Els viatges i totes les activitats que avui emprenguis juntament amb amics i familiars t'aportaran molta felicitat. La parella es mostrarà molt més afectuosa. L'atzar de la teva part.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Controla avui els teus nervis, si et deixes portar per impulsos podries fer mal a qui menys s'ho mereix. Calma i control són prioritaris en tot moment. Retrobament amb un amor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Excel·lent jornada per a realitzar canvis en llar o treball. Si et proposen un nou projecte no te'l pensis dues vegades, avui pot ser el teu dia per a arribar lluny. Amb fermesa arribaràs a tot.

tracking